2777
2789
عنوان

تصور کنید

93 بازدید | 8 پست

۱۰گرم طلا میشه ۱۵۰میلیون تومن

تازه ابشده اش وتازه ابشده بالای ۲۵گرم میدن

وشما بخوابد برید طلا کم اجرتم بخری باید گرمی۱۶و ۵۰۰میلیون کنی

فکر کن ۱۴میلیون حقوقی که میگیری میشه ۱۰۰دلار😭😭وامصیبتااااا

۱گرم طلا مثلا انگشتر بخری میشه یه چیز نازک ۱۶میلیون ۵۰۰تومن وجه رایج مملکت

با حذف ۳تا صفر چیزی درست میشه مگه مگه ما ابله ایم

تخصیص ارز دولتی به وارد کنندگان دارو مواد غذایی ولی در عوض ما مصرف کننده با قیمت دلار۱۴۰تومتی میخریم

یه عده میگن خب طلا برای چیمونه طلا پشتوانه اقتصادی یه ملت که باعث حفظ ارزش پولشون میشه بحث خرید طلا نیست بحث نابودی همه چیزمونه زندگی فردی احتماعی🥲🥹🥲🥲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیروز همسرم ۴تاهامه کوچیک و یکم پنیر برا صبحانه ی بچه ها خرید شد ۵۷۰تومن خب یعنی چی؟ما ب درک بچه با ...

همون والا هیم میگن فرزند آوری وام فرزنداوری فلان فرزنداوری آخه اشغالا تو به فرض اونم بدی انقدر گرونیه اون اصلا به چشم نمیاد

همون والا هیم میگن فرزند آوری وام فرزنداوری فلان فرزنداوری آخه اشغالا تو به فرض اونم بدی انقدر گرون ...

زر مفت میزنن بچه هامون هوا نیس نفس بکشن اب و برق نیس این از وضع اقتصاد بخدا حس شرمندگی میدن ب ادم وقتی بچهشو نگاه میکنه ن لذت مدرسه رفتنو درست میچشن ن بازی و تفریح