2777
2789
عنوان

نظرتون در مورد بچه دوم چیه

152 بازدید | 27 پست

طلا ۱۵تومن شده. کار و کاسبی خیلی کمه. یخچال مردم خالی شده. اونوقت پسر من صبح بیدار شده نمیدونم چه خوابی دیده که میگه مامان یه دختر هم بیار🤣🤣🤣 شما نظرتون در مورد بچه دوم چیه؟ اصلا میشه آورد؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو مادر کمتر چیز بخور😃😄

خدا رو شکر اندازه خوردن داریم ولی بچه خیلی خرج داره فکر کن دومی رو بیارم هزینه شیر خشک، پوشک، سونوگرافی های بارداری و... اصلا بحث خورد و خوراک نیست فقط

نه نیاریا من موقع سژارین اولی دکتر گفت ببندملوله هات گفتم بذار فکر کنم ای کاش گوش کرده بودم الان موندم با کلی مشکل دو تا بچه خرج زیاد و خودم که دیگه جز بچه داری به هیچس نرسیدم

دومیه من جلومه یکساله هست گوشیمو میخواد بگیره از الان زور میگه،🤣اگه وضع مالی خوب حوصله و اعصاب آرومی داری بیار

کاش امروزمان دیروز و فردایمان امروز نباشد تکراریست این زندگی

اگه اعصابت انقد قویه که میتونی دعواها شون رو تحمل کنی

سرو صدا و حسودیاشون رو تحمل کنی

وضع مالیتون هم در حدی هست حداقل تفریحات اولیه شون و مهیا باشه

بیار

اگه نه صرف نظر کن

چون همونقدر که اوضاع مالی مهمه اوضاع اعصاب و روان و صبر و تحمل مهم تره

من از اول دوتا میخواستم

اصلا دوست داشتم دوقلو بشن😁

برای همین بعد سه سالگی دخترم دومی هم آوردم

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…

نظرم اینه جمعیت رو زیاد نکنیم همین الانم آب و برق نداریم بچه بزرگ شد برق به جای ۴ساعت ۱۰ساعت قطع میش ...

ما که زیر بار نمیریم خدا برکتی بده به این افغانیا فک کنم آخرشم همینا همه منابع ایرانو به فنا بدن