یکساله ازدواج مجدد کردم اینو بارها به شوهر دومم هم گفتم ولی اون چیزی نگفته بهم همسر سابق من همون سریع بعد طلاق زن گرفت یازده سال قبل منم بچمو بزرگ کردن سال گذشته از فشار تنهایی ازدواج کردم شوهر دومم پاک هست مهربونم خوش اخلاق اما خسیس همش میگه ندارم خودم شاغلم اما پولم برای آینده بچم هست همسر سابق شوهرم مجرده من خیلی از زندگی قبلیم میگم شوهرم هی میگه نگو از قبلی من بگم تو ناراحت نمیشی آیا تو هم نگو ولی من بارها بهش گفتم از طلاقم پشیمونم و همسر قبلم خوب بود یا جورایی بهش گفتم از ازدواج باهات پشیمونم ولی اون هیچی نگفته
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
نه من میفهمم چرا اینجوریهبه خاطر ابنه که احتمالا طلاق قبلیشون سر مسئله خیلی جدی نبوده و افتاده روی و ...
اصلش برمیگرده به همون که گفتم ..دلایل طلاق قبلیش رو کار نداریم به هر حال اتفاقی که افتاده و خودشم هم مسئوله بحث اینه اگه کوتاه نیاد از کوبوندن همسرش ممکنه همین زندگی رو هم از دست بده در صورتیکه با سیاست میتونه از همسرش پول بگیره