2777
2789
عنوان

کاش با شوهر اولم می موندم

1918 بازدید | 67 پست

یکساله ازدواج مجدد کردم اینو بارها به شوهر دومم هم گفتم ولی اون چیزی نگفته بهم همسر سابق من همون سریع بعد طلاق زن گرفت یازده سال قبل منم بچمو بزرگ کردن سال گذشته از فشار تنهایی ازدواج کردم شوهر دومم پاک هست مهربونم خوش اخلاق اما خسیس همش میگه ندارم خودم شاغلم اما پولم برای آینده بچم هست همسر سابق شوهرم مجرده من خیلی از زندگی قبلیم میگم شوهرم هی میگه نگو از قبلی من بگم تو ناراحت نمیشی آیا تو هم نگو ولی من بارها بهش گفتم از طلاقم پشیمونم و همسر قبلم خوب بود یا جورایی بهش گفتم از ازدواج باهات پشیمونم ولی اون هیچی نگفته

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا طلاق گرفتی از اولی؟

در هر اذان ،خدا دستاشو دراز میکنه به سمتت،میگه دستتو بده من ،ولی تو یا خوابی یا تو گوشی هستی،بنظرت ارزش داره دست خدارو رد کنی که بخوابی یا تو گوشی غرق باشی .بی نماز کسی هست که در برابر ۸۴ آیه قران کریم ایستاده است . بی نماز کسی هست که خداوند متعال در شبانه روز ۵ بار او را صدا میزند و او جواب نمیدهد .😓

میخوای خدای نکرده این بارم طلاق بگیری این چه حرفیه که میزنی شاید چیزی نگه ولی یک روز منفجر میشه

هروقت ناامید شدم هروقت کم آوردم فقط یک جمله با خودم گفتم که آرومم کرد (این نیز بگذرد)

مشکل داری عزیزم

فکر کنم باز هوس طلاق کردی

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻