2777
2789
عنوان

حق دادن به مرد های هیز و مریض

241 بازدید | 24 پست

یه تاپیکی بود و بعدش بعضیا ریخته بودن تو تاپیک که وای اره اگر حجاب بود اینطوری نمیشد وای زنا بی حجابن که مردا اینطورین وای تقصیر زناس و فلان

من هیچوقت نمیگم حجاب بده اتفاقا خوبه و خودمم دوسش دارم ولی مشکل اینه شما با این حرفا بیشتر جامعه رو به گند میکشین و مردا رو پرو تر و وقیح تر میکنین که چیزی تقصیر ما نیس تقصیر زناس مشکل اینه که با این کار مسئله اصلی که این مرد های هیز هستن حذف میشن مردهایی که بااااید درمان شن و یا حداقل خانواده ها درس بگیرن و پسراشون رو درست تربیت کنن تا در اینده جامعه سالمی داشته باشیم

من توی اون تاپیک متن پایین رو در جواب اون خانم نوشتم گفتم تاپیکشم بزنم

شما خانم محترم خبر داری مرد های جامعه ات چطورن؟

مطمئنم یک درصدم از واقعیت جامعه خبر نداری

میدونی امار مرد هایی که فتیش چادر دارن چقدر زیاده؟

حتی نمیتونی باور کنی

مرد هایی که زنان چادری رو میبینن و تصور میکنن و تحریک میشن

این زن ها که حجابشون کامله پس مشکل چیه راه حلت چیه

احتمالا میگی خب حالا که اینطوره تمام زنا حبس شن تو خونه تا جامعه سالم پیش بره

((تازه از این مرد ها مریض تر هم داریم که باز مسئله اشون ربطی به حجاب نداره ولی اونقدر اون موضوع کثافت خالصه که حتی دلم نمیخواد در موردش حرف بزنم))

نخیر جانم مشکل مرد های مریض جامعه اس

پسرانی که درست تربیت نشدن درست بزرگ نشدن

مردهایی که حق هر کثافت کاری بهشون داده میشه و ازاد میگردن در حالی که خواهری که باهاش بزرگ میشن حبس میشه توی خونه تا دختر خوبی بار بیاد

جامعه مرد سالار ,جامعه ایی که عقده داره

و این مشکل باید حل بشه

کل جامعه هم چادری بشه مردای مریض با دیدن همون قیافه هم کارشونو میکنن و کثافت کاری میکنن و هیز بازی در میارن

چقدر بدم میاد که به مردای هیز حق میدین و میریزن روی هم جنس تون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدیدا توی فضای مجازی یه چالشی هست که جلوی پت هاشون غذا نگه میدارن و اون حیوون با وجود غریزه ای که داره حتی بدون اذن صاحبش به غذا نگاه هم نمیکنه پس باید بگم مردای هیز و هوول از حیوانات هم پست ترن

کاربری ۴ اممممم😑

نمیدونم والا قبلا مردها انقد هیز نبودن جدیدا این شده

امروز دندانپزشکی بودم یه مسیری هم پیاده رفتیم با مادرم

خیلی آقایون هیز شدن

قبلا آقایون مسن و پیر اینطور نبودن الان دیدم آقاهه ۲۰ سال یا بیشتر ازم بزرگتره ولی نظر داره

به دندانپزشک گفتم آقای دکتر ینی صداش زدم با یه لحنی خاص آروم گفت جونم خیلی بدم اومد😶😑

.

ببین اگه از بغل یه باغ گیلاس رد بشی و حلال و حروم برات مهم نباشه ، قطعا گیلاس رو میچینی ، ول هم نمیکنی تا اخرینش

وقتی کلی زن بی حجاب تو جامعه باشه درست مثل همون گیلاسه همه نگاه میکنن مگه طرف واقعا مذهبی باشه

مگه قانون بزارن که نگاه کردن فلان جریمه رو داره

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌

بنظر من که همه باید رعایت کنن

مرد و زن و کوچک و بزرگم نداره

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا

دختر با خانواده حیا داره و در جامعه درست رفتار میکنه و پوشش درستی داره

پسر با خانواده هم چشماشو کنترل میکنه و از نگاه های هرز و کارهای فاسد دوری میکنه

هرکسی یه وظیفه ای دارع

«بارالها...از كوي تو بيرون نشود پاي خيالم،نكند فرق به حالم ....چه براني، چه بخواني...چه به اوجم برساني،چه به خاكم بكشاني...نه من آنم كه برنجم،نه تو آني كه براني..نه من آنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم،نه تو آني كه گدا را ننوازي به نگاهي...در اگر باز نگردد...نروم باز به جايي،پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهي ...كس به غير از تو نخواهم،چه بخواهي چه نخواهي...باز كن در كه جز اين خانه مرا نيست پناهی...❤️🩹». {من همونم که یه روز می خواستم دریا بشم،می خواستم بزرگترین دریای دنیا بشم..آرزو داشتم برم تا به دریا برسم، شبو آتیش بزنم تا به فردا برسم⁦{...

هر کاربری اومد این حرفا رو زد شک نکن از هیزی و چشم چرونی شوهرش در عذابه و از اونجایی که زورش نمیرسه ...

👏🏼👏🏼👏🏼

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

2790
2778
2791
2779
2792