2777
2789
عنوان

خانوم های مذهبییییی

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 30 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیز دلم

اینا بخاطر شرایطیه که ما درونش قرار داریم

وقتی میریم اینستا هر پنج تا کلیپ چهار تاش شبهه و ضد دین حرف میزنن مثله این میمونه که خود به خود ی آهنگی که حتی علاقه ای ام بهش نداری تو ذهنت تکرار میشه

سر امتحان تو ذهنت اون اهنگه پلی میشه😂

ولی این موقع ها استغفار کن

کلا رابطه با خدا خیلی صمیمی تر از این هاست

اخه این چیرا بی دلیل تو ذهن نمیاد یه الودگی یا ناپاکی همراهت یا نزدیکت هست این میتونه فیزیکی یا غیر فیزیکی باشه یعنی مثلا مثالا شاید یه اشتباهی کردی مثلا غیبت کنی یا غیبت شنیدی یا محیط و دقت کن نجاست نداشته باشه خودت و لباست تمیز باشی

در کل توبه ٧٠ بندی امام علی و هر قدر میتونی بخون فارسی شو روزی 10 تا یا 5 تا شو بخون فکر نکنم بعد یه چند بار خوندنش دیگه ادامه داشته باشه

منم دچار این مشکل بودم و هستم یه روز یه حدیث از امام صادق خوندم که این کار شیطانه و نه هیچ گناه نیس ...

ولی شیطان همینطوری انفدر نفوذ پیدانمیکنه گناه و اشتباهات ما باعث میشه بتونه جولان بده

نه عزیز دلم اینا بخاطر شرایطیه که ما درونش قرار داریم وقتی میریم اینستا هر پنج تا کلیپ چهار تاش شبهه ...

جالب اینجاس اینستا ندارم یه مدت تیک تاک داشتم که خب همونه

ولی اینا دوره ی آخر و زمان میخوان دین و کم کنن شیطان و اینا

اکانت دست دونفره 🎀🎀🎀

اخه این چیرا بی دلیل تو ذهن نمیاد یه الودگی یا ناپاکی همراهت یا نزدیکت هست این میتونه فیزیکی یا غیر ...

ولی اینا خدا هم گفتن از شیطانه و برای کم کردن دینه حتی یک کلیپ دیدم یک عالم قدیمی هم اینا براش پیش میومده میگفتن اهمیت ندید هرکس اعتقاد داره براش پیش میاد

اکانت دست دونفره 🎀🎀🎀

توهین فرق داره قلب شیعیان از محبت اهل بیت لبریزه در هر صورت گفتم بهتره ریشه ش رو پیدا کنید هر الودگی ...

نه🤦♀️بهتره یه تحقیق کنید کسی که این افکار به طور ناخودآگاه به ذهنش خطور میکنه دلیل بر این نیست از عشق اهل بیت لبریز نیست

دست خودش نیست

خب شیطان کارش دور کردن آدم از دین هست

روایات هم داریم که نباید اهمیت داد 😘

و برای همه مخصوصا افراد معتقد تر پیش میاد یه تحقیقی کنید لطفا مرسی🙂

اکانت دست دونفره 🎀🎀🎀

نه🤦♀️بهتره یه تحقیق کنید کسی که این افکار به طور ناخودآگاه به ذهنش خطور میکنه دلیل بر این نیست از ع ...

به محتواش نباید اهمیت داد اما میگم بی دلیل تو ذهن نمیاد شما اگه اهل خوندن قران باشید مثلا یه سری موارد تو سوره های مختلف نام برده شده باعث میشه شیطان تسلط بیشتری به فرد پیدا کنه . اینم بر اساس وظیفه گفتم ایشون سوال کردن منم وظیفه خودم دونستم راهنماسی کنم عمل کردن یا نکردن پای خودشونه هر طور مایل باشن