2777
2789
عنوان

خیلی خسته ام💔

102 بازدید | 14 پست

اونقدر درد دارم بخدا خسته شدم این چه دنیاییه

خیلی ناراحتم خودم ک نابود شدم

بچه هامم کنارم درد کشیدن غصه خوردن

خدایا شکرت انقدر درد و ن ابودم کردی

شکر که خیلی وقت پیشا گفته بودم حواست بهم باشه من مادر 3تا بچه بی گناه و مظلومم💔💔

بنظرم نامردیه مادری تو خونه ای که بچه کوچیک داره درد بکشه و مریض شه اونم چندسال💔

خستم بخدا له شدم دیگه نمیکشم😓

خدای مهربونم❤️توکل از من🙂معجزه ازتو 🥰 دوستان نگاهتون افتاد به امضام برام دعا کنین 🙏🌷 اللهم عجل لولیک الفرج 💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مریضی بچتون چیه؟

بچه ها سالمن

من نه💔

خدای مهربونم❤️توکل از من🙂معجزه ازتو 🥰 دوستان نگاهتون افتاد به امضام برام دعا کنین 🙏🌷 اللهم عجل لولیک الفرج 💚

چرا مظلوم. سه تا چن سالشونه؟

دخترا 6

پسرم 2سال

چیشدهه

هوووف حوصله ندارم تو تاپیکام هس مشکلاتم💔

عزززم مریضیتون چیه ؟؟

من همونم 30 سالمه 3تا بچه داشتم یه دوقلو دختر یه پسر

بعد زایمان پسرم به شدت خرابی دندون گرفتم

قبلشم سالم نبوذن دندونا

دیگه تو این 2سال همش شکست و ریخت

دیگه دندون جلویی هاهم خرابه شکسته

تاحالا 9تا کشیدم

8تاش از پارسال بوده

اونم ریشه شده بودن

الان بقیه دندونام هنوز ریشه نشده یعنی یه ذره هم باشه دندون رو نمیکشن میگن درست کن

بخدا خستم ن چیزی میخورم ن معدم سالم همش داغونم

هردکتری میرم میگن برو درست کن

هیچ جایی دلشون ب حال من نمیسوزه

منم خستهم ۷روزه زایمان کردم افسردگی داره خفه م میکنه

😓چقدر زود افسردگی گرفنی

من سر دخترا از 10 روزگی

پسرمم از 40 روزگی گرفتم

من همونم 30 سالمه 3تا بچه داشتم یه دوقلو دختر یه پسر بعد زایمان پسرم به شدت خرابی دندون گرفتم قبلشم ...

الان 4تا از دندونام هر کدومش یه ذره مونده اونم نمیکشن میگن درست کن

بخدا از درد و عفونت دیوونه شدم

اوووو دندونته😐😐😐 عزیزم خدایی نکرده فکر کردم چه بیماری داری متن دندونام داغونه مدام ببخشیدا خلال دندون مسواک دستمه چاره ای نیست گرونه دیگه

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

اوووو دندونته😐😐😐 عزیزم خدایی نکرده فکر کردم چه بیماری داری متن دندونام داغونه مدام ببخشیدا خلال د ...

برا من کار از مسواک و ... گذشته

باید هرچه سریع تر بکشم

هم عفونت شدید میکنه هم درد

هم هیچی نمیتونم بخورم کم خونی گرفتم

تازه ضعفم میکنم به هیچ کاری نمیرسم