2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چیشده مگه برای شما؟ تاندون دستتون آسیب دیده بود؟ کلا پاره شده بود یا کشیده شده بود؟

من انگشت دستم تاندونش كشيده و ضرب ديده. پشت گوش انداختم. گفتم خودش خوب ميشه.

الان ٥ ماه گذشته خوب نشده😂

ورم كرده. خيلي خم نميشه. درد هم ميكنه.

دكتر رفتم گفت دير اومدي و بايد ماساژش بدي و ورزش.

ورمش هم ممكنه نخوابه.

الان دور از جونت مثه سگ پشيمونم.

سلامتي و تعجيل فرج امام زمان صلوات. اگر سوال شرعي داري حتما بزن اين شماره. حرم امام رضا(ع). ٠٥١٣٢٠٢٠

من انگشت دستم تاندونش كشيده و ضرب ديده. پشت گوش انداختم. گفتم خودش خوب ميشه. الان ٥ ماه گذشته خوب نش ...

من قبلا تاندون همسترینگ پشت ران پام آسیب دیده بود با اینکه خوب شد ولی بعدش بازم از همونجا آسیب دید انگار ضعیف شده

ولی تاندون همسترینگ بزرگتر و زخیم تره اما دست خیلی نازک تره میترسم این ترمیم نشه واقعا وقت استراحت دادن بهش رو هم ندارم میترسم دیر خوب بشه 😔💔 با این حرف شمام بیشتر ترسیدم😢

من قبلا تاندون همسترینگ پشت ران پام آسیب دیده بود با اینکه خوب شد ولی بعدش بازم از همونجا آسیب دید ا ...

نترس. زود بري دكتر خوب ميشي

سلامتي و تعجيل فرج امام زمان صلوات. اگر سوال شرعي داري حتما بزن اين شماره. حرم امام رضا(ع). ٠٥١٣٢٠٢٠

چقدر. طول میکشه حدودا!؟

نه. برو نوبت دكتر ارتوپد بگير. زود درمانت ميكنه. هرچي بيشتر طولش بدي ديرتر خوب ميشه