دخترباروون مدیر عضویت: 1400/10/12 تعداد پست: 4416 عنوان چرا وقتی میرید میدید دیگه طلب کارم هستید😂😂 | مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 24 پست ببخشید که عنوان زشته معذرت میخام ولی کسایی که میرید رابطه جنسی برقرار میکنید با پارتنر یا هر چیزی که اسمشو میزارید بعد میایید تاپیک میزنید باهاتون حرف میزنن میخایید آدمو بخورید 😑😑انگار کار ما بوده این امضا تقدیم میشه به آقایونی که خودشون رو جای خانمجا زدن انشالله یروزی یجوری حامله بشی سلطان🐸 1404/10/06 | 12:39 7 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
الیزابت۸۱بنت عضویت: 1400/02/27 تعداد پست: 5857 دیگه از قدیم گفتن هیزی و زبون تیزی چه باحال نشنیده بودم تیزی یعنی چی الیزابتم لیدی زیبای مستردارسی😽💕
دخترباروون مدیر استارتر عضویت: 1400/10/12 تعداد پست: 4416 حالا کاری به بقیه ندارم ولی دادن و گرفتنی در کار نیستا یک لذت و کار دو طرفس. هرکی نیازش بر طرف کرده ... اره میدونم میان اینجا تعریف میکنن اگه ینفر ام خلاف میلشون باشه طلبکارند این امضا تقدیم میشه به آقایونی که خودشون رو جای خانمجا زدن انشالله یروزی یجوری حامله بشی سلطان🐸
دخترباروون مدیر استارتر عضویت: 1400/10/12 تعداد پست: 4416 چه باحال نشنیده بودم تیزی یعنی چی فکر کنم منظورش زبان درازی و پررویی هست این امضا تقدیم میشه به آقایونی که خودشون رو جای خانمجا زدن انشالله یروزی یجوری حامله بشی سلطان🐸
neslijoooon عضویت: 1399/04/20 تعداد پست: 757 اره میدونم میان اینجا تعریف میکنن اگه ینفر ام خلاف میلشون باشه طلبکارند ولشون کن خیلیا تاپیک الکی جنجالی یا عقایدی میزنن پر بازدید بشه
پرچم0صلح عضویت: 1403/10/10 تعداد پست: 2380 چه باحال نشنیده بودم تیزی یعنی چی همون زبون درازی یعنی حرفایی که مث تیر تیزن برا قافیش اینجور گفته شده درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،برادرای محترم ریپلای نزنین و لایک نکنید لطفا
دخترباروون مدیر استارتر عضویت: 1400/10/12 تعداد پست: 4416 ولشون کن خیلیا تاپیک الکی جنجالی یا عقایدی میزنن پر بازدید بشه اره شما درست میگید🌹 این امضا تقدیم میشه به آقایونی که خودشون رو جای خانمجا زدن انشالله یروزی یجوری حامله بشی سلطان🐸
fereeshtehh عضویت: 1401/10/22 تعداد پست: 7193 عذاب وجدان دارن و میخوان تاییدشون کنی تا به ارامش برسن. درواقعا دادو بیدادشون براخودشونه.
دخترباروون مدیر استارتر عضویت: 1400/10/12 تعداد پست: 4416 عذاب وجدان دارن و میخوان تاییدشون کنی تا به ارامش برسن. درواقعا دادو بیدادشون براخودشونه. شاید این امضا تقدیم میشه به آقایونی که خودشون رو جای خانمجا زدن انشالله یروزی یجوری حامله بشی سلطان🐸
دخترباروون مدیر استارتر عضویت: 1400/10/12 تعداد پست: 4416 اینایی که میگن بهمون تجاوز شدهبعد میان قصه رو تعریف میکنن خودشون با خواست خودشون رفتن خونه یارو بعد ... انشالله که خدا هممونو حفظ کنه ولی بعضی ها واقعا عجیبن این امضا تقدیم میشه به آقایونی که خودشون رو جای خانمجا زدن انشالله یروزی یجوری حامله بشی سلطان🐸