2777
2789
عنوان

چطوری این پسرا رو تحمل میکنید

91 بازدید | 11 پست

وای مخصوصا یکیشون که بعد ۲ ۳ روز بر میگرده بهم میگه قهری بعد انتظار داره جوابشم بدم

خب چی بگم من به تو آخه

بگم قهرم

بگم قهر نیستم

بگم به توچههه

بعد ۲ روززززز

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکیشون؟ مگ چندتان؟ بعد اون ب کنار خب درست خواستت رو بگو

بد گفتم منظورمو

وای خوب خواسته ای نداشتم کلا قهرم سر این بود که تا من پیام ندم پیام نیمده همیشه من شروع کنندم خوشم نیماد بعد یک روز نبودم ۲ روز نبودم گفتم پیام میده پیام میده آخر نداد رفتم خودم پیامش دادم که آخر سر بهش تویح دادم بگه خب الان قهری!!!

اتفاقا شما دخترا بدید

شما مردا که عجوبه اید یخورده استعداد ناز خریدن داشتید الان وضعتون یجور دیگه بود

بگید قهرماونم اگه مثل ما سی سال به بالا باشه میگه آهان باشه😅

با شخصیتی که ازش میشناسم فوقش بگه خب قهر نباش

بد گفتم منظورمو وای خوب خواسته ای نداشتم کلا قهرم سر این بود که تا من پیام ندم پیام نیمده همیشه من ش ...

پس بیخیال این ادم شو

بعضیا خودشونو ب خریت میزنن کلا

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
شما مردا که عجوبه اید یخورده استعداد ناز خریدن داشتید الان وضعتون یجور دیگه بود

دمن که مثل پسرای دیگه نیستم.به دختره تو شاد میگم بهت علاقه دارم.انقد ازش تعریف کردم که تا حالا از کسی نکرده بودم.دیشب تا صبح فقط بغضم میگرفت.حالا بگو پسرا بدن

سرباز ولایت-فدایی رهبر و نظام-مهندس کامپیوتر و موبایل-طراح گرافیک

دمن که مثل پسرای دیگه نیستم.به دختره تو شاد میگم بهت علاقه دارم.انقد ازش تعریف کردم که تا حالا از کس ...

شاد اخه مگه پدوفیلی

چمدونم هرکه گیر ما میاد لابد پرانسسع اعصاب نمیزارن برامون