2777
2789
عنوان

روز مرد و کادوی همسر 😶😵‍💫

279 بازدید | 18 پست

بچه ها روز زن همسرم بهم ی ساعت ست با خودش گرفت شد هر کدوم ۳ میلیون با ساعت خودش ۶ میلیون و نیم

روز مرد من واسش چی بگیرم؟

پارسال ی ست ورزشی گرفتم واسش با ی کفشی

امسال چی بگیرم؟ میخوام خاص باشه

ی تراول ماگ دیدم میخوام سفارش بدم برند شرکتش رو روش لیزر کنن

چطوره ؟ هزینش ی ۹۰۰ تومنی میشه

چیز دیگه هم بگیرم؟

کمکت میکنم نور باشی وسط تاریکی های زندگیت✨️🎀اینجا تنها جائیه که با عشق، رایگان مشاوره میدم 🩷برای حال خوب مردم کشورم تلاش میکنم چون رسالتمه🌱که گرچه رنج به جان می‌رسد امید دواست☁️☺️

من میخوام گردنبند بخرم براش

اهل اینجور چیزا نیست

کمکت میکنم نور باشی وسط تاریکی های زندگیت✨️🎀اینجا تنها جائیه که با عشق، رایگان مشاوره میدم 🩷برای حال خوب مردم کشورم تلاش میکنم چون رسالتمه🌱که گرچه رنج به جان می‌رسد امید دواست☁️☺️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میتونی ماگ حرارتی با عکس دونفره ی خودتون سفارش بدید.هر وقت خواست چایی هم بخوره جلوی چشمش باشید

داريم ماگ با عکس

همون ساعتشو بذار تو کارتون جدابده بهش

😂😂😂ای وای

لباس خانگی بگیر

یا گرمکن شلوار

یااا یه پلیور خوشگل

یااا یه جفت پوتین چرم

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
من میخام دورس بگیرم وسطش گل بزارم و با پاپیون ببندم 😌

عه چه جالب

دورس تازه رفتیم خرید

گرفته

من براش کوفت میخرمهر سال می گرفت امسال دستش خالی بود هیچی نگرفتمنم هیچی نمیگیرم براشمثل خودش یه تبر ...

واه خب عزیزم دستش خالی بود دیگه انقدر حساس نباش دیگه همیشه نمیشه که ادم دستش پر باشه

تغییر از خوت شروع میشه نه از جهان بیرون.

واه خب عزیزم دستش خالی بود دیگه انقدر حساس نباش دیگه همیشه نمیشه که ادم دستش پر باشه

ببین

من به یه شاخه گل هم راضی بودم و یا یه جفت جوراب

هیییییچی نخرید که نخرید

ولی رفت سه تا ربع سکه خرید برای پس انداز خودش

وطن ای مادر غمدیده ام.......