2777
2789
عنوان

همستر بخرم یا نه🤔🤔🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 44 پست
سگ خیلی خوبه ولی حیف نجسهولی گربه فوق العاده تمیزه

اره نجسه ولی لامصب خیلی ملوسه

((برایت آرزو میکنم که دوام بیاوری،در روزگاری که شغل اول انسانها، زخم زدن بر یکدیگر است.🌿🤍 ))تا اطلاع ثانوی فقط از خوشیهای کوچک و زود گذر لذت ببرید، با این اوضاع دو روز دیگه همینا هم میشه آرزو.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تفاوتشون تو چیه شما میدونین؟چون از نظر هزینه اون یکم بالاتره ولی متوجه نشدم تفاوتشون چیه

اون کوچولوتر و نازتره

ولی مثل اینکه دستی نمیشه و نمیشه مثل بقیه نژاد همسترها بهش دست زد و بغلش کرد

من خودم چند هفته داشتمش خیلی بامزه بود

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍
من دوتا طوطی و یه لاکپشت و یه حلزون و هفت تا ماهی دارم از ماهی ها واقعا خسته شدم البته نگهداری لاکپش ...

ماهی چی دارید؟

منم سه تا سیچیلاید دارم خیلی وقته میخوام اهدا کنم اکواریومو جمع کنم ولی کسی نیست

نمیدونم اصلا همستر گزینه ی خوبی هست یا نه، ولی اگر مسئولیت پذیره ایرادی نداره از حیوونا نگهداری کنه، ...

یک جفت طوطی برزیلی داره بهترین وسایلو براشون تهیه میکنه هر دوماه چکاپ میبریمشون باهم دیگه خیلیییی خوبه رسیدگیش چون از بچگی با حیوونا بزرگ شده و مثل خودم علاقه داره

ولی نمیدونم درخواست همستر کرده براش مناسب هست یا نه

ماهی چی دارید؟منم سه تا سیچیلاید دارم خیلی وقته میخوام اهدا کنم اکواریومو جمع کنم ولی کسی نیست

منم میخام جمع کنم دیگه

پنج تا اسکار دارم یه فایتر و یه لجن خوار

البته فایتر رو جدا نگه میدارم

فقط 29 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم میخام جمع کنم دیگه پنج تا اسکار دارم یه فایتر و یه لجن خوارالبته فایتر رو جدا نگه میدارم

😂😂اکواریوم هزینش خیلی بالا رفته واقعا

یدونه پمپ هوا ماه پیش گرفتم دو تومن

2790
2778
2791
2779
2792