آدم نمیتونه راحت برا شوهرش لقمه هم بگیره.. هی باید منتظر فکر و نظر دیگران بود
عزیزم خودم انجام میدم ولی با واکنش تند بقیه رودر رو شدم مثلا برادر شوهرم به خانمش گفت یه لقمه به من بده ببینم چه حسی داره شاید حس امپراطوری منم خندیدم جاریم گفت من حمال نیستم شاید به تو حس پادشاهی بده ولی به من حس خدمه و کلفت میده منم با خنده گفتم چون شوهره ابن و میگی اگر دوست پسر بود حس عشق میداد اخه ایشون خیانت کرده بود به همسرش ..برادر شچهرم گفت لوازمت و جمع کن گمشو بریم خونه چندش تو همین الانشم به چشم من کلفتی رفتن مادر شوهرم گفت دختر برو خونت برا شوهرت لقمه بگیر چهار نفر به هم بپرن خوبه گفتم شوهرم دلش خواست اولندش دومندش ما همیشه اینکارو میکنیم گاهی نمیشه ولی همیشه همه جا خونه طرف خودمونم اینجوریم
عزیزم خودم انجام میدم ولی با واکنش تند بقیه رودر رو شدم مثلا برادر شوهرم به خانمش گفت یه لقمه به من ...
هرکی هرچی گفت بزار بگه..اگه شما با نیت خوب لقمه میگیری و همیشه تو خونه هم اینکارو میکنی چه عیبی داره آخه.. انقد ببینن تا چشاشون عادت کنه.. جاریت حرصی شده الکی.. میتونست با ی لقمه گرفتن کارو تموم کنه
هرکی هرچی گفت بزار بگه..اگه شما با نیت خوب لقمه میگیری و همیشه تو خونه هم اینکارو میکنی چه عیبی داره ...
اصلا نیتی پشتش نیست غذا نونی بود من و همسرم گفتیم ظرف کثیف نشه جمعیت زیاد تچ یه بشقاب خوردیم گفت برام لقمه بگیر گرفتم دهنش و وا کرد گذاشتم دهنش این برادر شوهرم گفت منم میخوام گفتم به خانمت بگو گفت اونم اینحوری گفت که حمال و فلان منم جوابش و دادم ولی همشون گفتن من اشتباه کردم این کارا فقط مال تو خونست البته شوهرم گفت ماشالله همتون حسودین ما دلمون میخواد بقیه هم ببینن یاد بگیرن حالا اونا ضعیفن و شعور ندارن به ما مربوط نیست
خودت هستی؟منم همینطورم خیلی عاشق همسرم هستم اینکار ها رو براش انجام میدم ولی حس میکنم اون زیاد منو د ...
اره عزیزم خودم میگیرم .....همسر من انجام نمیده ولی با کلماتش میفهمونه مثلا اخرش میگه به به چه چسبیت عشق منی غذا خوردن از دست زنی که عاشقشی نعمتیه ازین چیزا میگه ولی کار خاصی نمیکنه مثلا ماچ بوس لقمه بگیره جلو بقیه
اینجا همه حسودن و از طرفی دورواگه بگی شوهرم بده ذوق میکنن و فحش میدن کاش ادم باشهبعد یکی مثل منو شما ...
🤣🤣منم گاهی فوشش مبدم بابا دعوا هم داریم به خدا ...ولی کاش سابت هایی که نیاز ادم برطرف میکنه خراب نکنن مثلا من تو ذهنم کلنجار میرم زشته بده فلانه خواب اینجا میتونم کمک بگیرم
نمیدونم این چیزی هست که گاهی بهش فکر میکنم مثلا زیاد باهام حرف نمیزنه یکمی احساس میکنم زندگیمون سرد ...
فکر میکنم فقط چون شما درجه عشقتون بیشتر از شوهرتونه همچین حسی دارید عزیزم ولی له خاطر یه حس افکار قشنگ رو تبدیل به افکار بد نکن به هرچی فکر کنی همون میشه بهش میگن قانون جذب