2777
2789
عنوان

چطوری میشه عشقو فراموش کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 23 پست
اخه میدونی اونقدر قضاوت میکنن من نمیتونم کامل بگم حرفمو عشق من عادی نبود ولی دست خودمم نبود نمیدونم ...

من کااااامل درکت میکنم......لازم نیست چیزی بگی

خودم دچارش شدم

استخونتو عشق میسوزونه.....

لایک نکن لطفا😬
اخه میدونی اونقدر قضاوت میکنن من نمیتونم کامل بگم حرفمو عشق من عادی نبود ولی دست خودمم نبود نمیدونم ...

هر عشقی حتی ۱۰ ساله بذارش کنار ب فکر خودت باش ب خودت برس کلاس موسیقی هنر ... برو خودتو سرگرم کن کم کم میبینی دیگه اسمش هم یادت نمیاد ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من کااااامل درکت میکنم......لازم نیست چیزی بگیخودم دچارش شدماستخونتو عشق میسوزونه.....

فک کن تمام پولامو دادم کادو گل وسایل همههه چی بعد براش خوراکی گرفتم برا خودم نتونستم بگیرم دادم بش بخوره هی میگفت پس خودت چی میگفتم من حساسیت دارم برام ضرره با اینکه گشنه بودم مث سگ ولی کیف میکردم اون داشت میخندید البته الانم حق حلالش نوش جانش منت نمیزارم تقصیر اونم نبود من خیلی جدی بودم ولی انگار دستامو بسته بودن براش گل میگرفتم صرفا بخنده من ببینم الان نیس نمیدونم باید چه خاکی به سرم بریزم زندگیم به هم خورده

بچه تهرونممم🎀

هر عشقی حتی ۱۰ ساله بذارش کنار ب فکر خودت باش ب خودت برس کلاس موسیقی هنر ... برو خودتو سرگرم کن کم ک ...

اهنگ باز کنن انگار برا اون میخونه نقاشی بکشم انگار دارم اونو میکشم فیلم میبینم بازیگرا انگار اونه

بچه تهرونممم🎀

چرا رفت

یهو دیگ ن پیامی ن زنگی ن خبری انگار منو نمیدید منم دیگ نتونستم بهش پیم بدم یا بگم چرا اینطوری میکنه خودش خواست منم دیدم داره اذیت میشه من همش دنبالشم به خاطرش نرفتم بعد یکی اع اشنا هاش حالشو پرسیدم گفت خعلی هم بهتره داره زندگیشو میکنه مث تو بیکار نیس مگه من کار نداشتم زندگی نداشتم

بچه تهرونممم🎀