2777
2789
عنوان

دخترخالم اومد لباس گرفت ازم

141 بازدید | 17 پست

بچه ها من اصلا دوست ندارم لباس بدم به کسی

حالا مجلسی اینا عیب نداره ولی دیگه لباس بیرون و خوشم نمیاد

اومد کاپشنمو شلوارمو کلاهمو نیم بوتمو برد

خب نیم بوت دیگه واقعا چیزیه که تو برف و اینا ممکنه خراب بشه

هووووفicon icon

جناب اقای محترم لطفا درخواست نده فاقد شعور عزیز

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم متنفرم از این کار قبلا بعضیا میاومدن میبردن واسه من یبار دختر پسر خاله بابام اوند کفش برد گلی برداشت اورد هنگ کردم بخدا جدیدا نه خدارو شکر کسی نبرده

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم
منم متنفرم از این کار قبلا بعضیا میاومدن میبردن واسه من یبار دختر پسر خاله بابام اوند کفش برد گلی بر ...

هوووف خیلی حرکت بدیه بخدا

یبار هم دوست مولتی میلیاردرم اومد واسه جشن دکتری شوهرش لباس مجلسی ببره همه لباسامو پوشید از لباس عقدم خوشش اومد منم حالیش کردم که دوست ندارم اونو ببره رفت بنده خدا از همون مدل خرید و پوشید

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم
هوووف خیلی حرکت بدیه بخدا

دقیقا من لخت هم باشم از کسی چیزی نمیگیرم اصلا عارم میاد بخدا

دقیقا من لخت هم باشم از کسی چیزی نمیگیرم اصلا عارم میاد بخدا

من مشکلی با لباس مجلسی ندارم خب اون میخواد بمونه تو کمد خاک بخوره حداقل یکی هزینه نمیکنه کارش راه حمیوفته ولی لباسای مصرفی واقعا جالب نیست

حالا کاپشنم به کنار دیگه نیم بوت اخه؟

من مشکلی با لباس مجلسی ندارم خب اون میخواد بمونه تو کمد خاک بخوره حداقل یکی هزینه نمیکنه کارش راه حم ...

حالا من کلا بدم میاد میبرند میپوشند نمیشورند بلخشید همونجوری عرقی میارند دوست مامانم لباس مامانمو که شب عروسی من پوشیده بود برد پوشید بوی تحفن میداد خوب بشور بیار اخه چجوری روشون میشه

حالا من کلا بدم میاد میبرند میپوشند نمیشورند بلخشید همونجوری عرقی میارند دوست مامانم لباس مامانمو که ...

واییی چه بی ادب

واییی چه بی ادب

بخدا همین اورد گفتم مامان سریع بنداز تو لگن اروم خودت با دست بشور بعد بذار تو کمد پر سنگ و نگین بود کلی پولش بود واسه اینچیزا اصلا دوست ندارم حتی مجلسی رو هم بدم

از هیچکس نمیگیرم به هیچکس هم لباس نمیدم

((برایت آرزو میکنم که دوام بیاوری،در روزگاری که شغل اول انسانها، زخم زدن بر یکدیگر است.🌿🤍 ))تا اطلاع ثانوی فقط از خوشیهای کوچک و زود گذر لذت ببرید، با این اوضاع دو روز دیگه همینا هم میشه آرزو.