2777
2789
عنوان

ای وای بیایین

167 بازدید | 33 پست

تازه از امتحان برگشتم اونجوری که میخواستم نشد در حد ۱۷ یا ۱۸ میشم ۲۰ میخواستم ولی

الان ۱۸۷ روز دیگه کنکور دارم حالا که نتیجه امتحانم بد شده انگیزم رو از دست دادم نمیتونم حتی امتحان بعدی رو بخونم یا تست بزنم

چیکار کنم به نظرتون؟

تنها چیزی که میتونم بگم اینه که انگیزتو از دست نده و ادامه بده

چطوری؟

منبع انگیزه از کجا پیدا کنم؟

قرار بود امروز تست بزنم زیستو الان زیستو میبینم امتحان یادم میوفته

نمیتونم بخونم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چطوری؟منبع انگیزه از کجا پیدا کنم؟قرار بود امروز تست بزنم زیستو الان زیستو میبینم امتحان یادم میوفته ...

چرا انقدر امتحان واست مهمه؟ میدونی که فقط نهایی تاثیر داره؟ از الان بخونی بخدا که راحت بالای 19 میاری
تجربشو داشتم فقط باید استمرار و تلاش داشته باشی

یه کنکوری بدبخت :)

چرا انقدر امتحان واست مهمه؟ میدونی که فقط نهایی تاثیر داره؟ از الان بخونی بخدا که راحت بالای 19 میار ...

نمیدونم واقعا نمیدونم چرا مهمه

حس میکنم این که خراب شد نهایی هم قطعا خراب میکنم

گرچه من واقعا نمونه سوال حل نکرده بودم واسه همینه کم میشن

نمیدونم واقعا نمیدونم چرا مهمهحس میکنم این که خراب شد نهایی هم قطعا خراب میکنمگرچه من واقعا نمونه سو ...

نه اصلا
من اتفاقا ترم اول رو خراب کردم ولی نهاییمو خیلی بهتر شدم

من پارسال کنکور داشتم واقعیت تو کلاسمون همه نمره ها براشون مهم نبود چون هممون فقط برا نمره بالا ده میخوندیم و بعدش فقط تستتت میزدیم

تو هم زیاد اهمیت نده که عقب میمونی هم نهایی بخون هم کنکور و به نمراتت توجه نکن

میدونید چرا بهترین دوران زندگی ادم بچگی هست؟ چون گذشته ای نیست حسرتشو بخوری و این کوله بار گذشته هست که ادمو خسته میکنه 

همه تلاشتو بکن که مثل من درگیر کنکور دوباره نشی من الان باید رو صندلی دانشگام باشم نه توی خونه پشت م ...

من هیچ امیدی به امسال ندارم

هیچ کاری نکردن هنوز

حس میکنم نمیشه

با اینکه پایه قوی دارم و اگه روزی ۱۲ ساعت مطالعه داشته باشم قطعا میرسم چون واقعا بازدهیم عالیه

ولی برنامه ریزی اصلا ندارم نمیدونم چیکار کنم

حتی کلاس دارم ماز ولی بازم نمیرسم همشو شرکت کنم و بخونم

اصلا انگیزه نمونده برام

حس میکنم آیندم جلو چشمم داره آتیش میگیره

هدفام آرزوهام...

اهانایشالله موفق میشیننمره نهاییتو میتونم بپرسم؟معدل کل؟

مرسی همچنین
17.6 فک کنم
من زیستم رو اون سال عالی زدم هم کنکور هم نهایی
فیزیک و شیمی رو خراب کردم و خب نتیجش شد خرابی کل ترازام و رتبه