2777
2789
عنوان

واییی چیکار کنم

114 بازدید | 18 پست

من گوشیم با مامانم یکیه بعد دوست پسرم چندبار زنگ زده بعد هردفع ام مامانم برداشته

یبارم مامانم فوشش داد اینم هی میگفت اشتبا شد

تا دیروز من نت نداشتم پیام بدم بهش برداشت زنگ زد

مامانم برداشت اونم فوری قطع کرد

بعد من یکی یدوبار بهش پیام دادم انلاین شو.

و بابام سیمکارت و برده پیرینت بگیره چیکار کنم من خدایا؟ سیمکارت ب اسم مامانمه

همش محدودیت دارم الانم با استرسم هرروز کتکم میزنه سر چیزای الکی

الانم اینجوری شد

بعد بابام ب طرف زنگ زده صبح من مدرسه بودم گفته کد ملیت بیار ازت شکایت کنم

بابامم به من شک داره

الانم مامانم میگه رفته پاسگا😐 وایی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تاپیک فیک

پدر بره از بچه شکایت کنه که این با دوست پسرشه؟!

دانشجوی حقوق | پرانرژی | اهل اندیشه | علاقهمند به تاریخ، گربه تایپیست = نسخه آنلاین من 🐾این گربه تایپیست فقط اومده بگه: «نظرم جدیه، حتی اگه بامزه به نظر بیاد» 🐱💻

چ دل و جرئتی داری !!!

این خانواده و دوست پسر ... بعدم سنت کمه مدرسه میری ، بهت پیشنهاد میکنم تو رابطه نری :)

سعی کنیم با همدیگه حتی المقدور درست صحبت کنیم :) دنیا خیلی بی ارزش تر از این حرفاست...

واقعا دوست پسر چی داره شما دنبالشیدجسارتا بنده یک دختر هست خیلی تیکه به من میندازه میشه درخواست بدید ...

😐😐💔

سعی کنیم با همدیگه حتی المقدور درست صحبت کنیم :) دنیا خیلی بی ارزش تر از این حرفاست...

به پسره گفته کد ملیتو بیار شکایتت کنم 👍🗿

آدم چه چیزهایی که نمیبینه😂

دانشجوی حقوق | پرانرژی | اهل اندیشه | علاقهمند به تاریخ، گربه تایپیست = نسخه آنلاین من 🐾این گربه تایپیست فقط اومده بگه: «نظرم جدیه، حتی اگه بامزه به نظر بیاد» 🐱💻