2777
2789
عنوان

زن داداشم

150 بازدید | 10 پست

بتازگی ازدواج کردن

بهم گفته چرا ازمن دوری میکنی؟

و حتی توی جمع از کنار داداشم رد شد و اومد، کنار من ایستاد

بهش گفتم که نه و تو اینجوری فکر میکنی

در حالی که واقعا همینطوره

و من رفتارم محافظه کارانه هستش

ومحتاط عمل میکنم

که یه وقت صمیمیت ایجاد نشه و بحث و دلخوری پیش نیاد

بچه ها رفتار درست چیه

واقعامن نمیدونم چطوری رفتارکنم

من کلا خونگرمم

ولی میترسم با زن برادرم صمیمی بشم

چون زن داییمو میبینم که خاله هام چقدر دوستش دارن

ولی زن داییم پشت خاله هان حرف در میاره

میترسم اینم همینجوری باشه

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76 آبان 1404.....  هدف اول: 70  ....... هدف دوم: 68  .......  هدف سوم: 66  ....... هدف چهارم: 64 ......  هدف پنجم: 62 ......  هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ......  هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 .....  هدف یازدهم: ۵۴ .....  هدف دوازدهم: 53 .....  هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صمیمی با کنترل باش هم صمیمی هم حد و مرز بزار اوکیه

چطوری مثلا؟؟؟

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76 آبان 1404.....  هدف اول: 70  ....... هدف دوم: 68  .......  هدف سوم: 66  ....... هدف چهارم: 64 ......  هدف پنجم: 62 ......  هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ......  هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 .....  هدف یازدهم: ۵۴ .....  هدف دوازدهم: 53 .....  هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51

روشت کاملا درست.اینو براساس تجربه می گم

شما زن برادر داری؟

میشه از تجربه ت بگی عزیزم

منم یک عدد زنداداشم و اصلا اینجوری نیستم و خیلی با خاهر شوهرم صمیمیم و سعی میکنم همیشه کنارش باشم،شهریور پدرشوهرم فوت شد اومدم همه جوره کنارشون بودم و چند روز بعد خاهرشووهرم زایمان کرد بازم کنارش بودم و خاهرشوهرم هر وقت حالش اوکی نباشه میاد بامن درد دل میکنه.و خدایی خودشونم خیلی ادمای خوبین.

ادما باهم فرق دارن.

شاید زندگی مرا بد خلق کرد،امادر بد ذات کردن من هرگز موفق نشد.

بله دوتا دارم.با کوچک صمیمی بودم.اخرش هم بعد مدتی هزارتا حرف پشتمون زد

دقیقا منم از همین میترسم

که بلهاش صمیمی بشمـ

بعد بره پشتم حرف بزنه

همیشه این مرز رو حفظ کن که حرمت ها از بین نره

ولی دیگه خیلی خشک و رسمی بودن هم آزار دهنده هست

رفتار گرم ولی کاملا محترمانه و کنترل شده بهترین نوع ارتباط بخصوص با افراد سببی خانواده هست

اهمیت نده به گله کردناش

...هر جور راحتی باش

وقتی تو شخصیتت صمیمیت بی جا با دیگران وجود نداره

پس خودتو به خاطر کسی عذاب نده

همینکه احترام بزاری کافیه وظیفه ای برای صمیمیت با هیچکس جز خانوادت نداری

زندگی قطعیت اندوه باری است که ....نه میتوانی تمامش کنی نه میتوانی ادامه بدهی ...