2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وای منم از این جور چیزا میترسم.زندگیمو با سختی ب دست اوردم 

انشاالله زندگیت همیشه پایداروخوب باشه ولی تو جامعه الان احتیاط شرط عقل این نظره منه شوهرم تو کار پخشومواد غذایی مدتهاس خاسه ویزیتور بگیره گفتم یا مرد باید باشه یا خودم میرم شوهرخواهرشوهرمم فروشگاه بزرگی داره چن ماهی میشه یکیو آورده ی خانوم من باشوهرم ی سر رفتیم اونجا امان از نازوعشوه هایه زنه واس سوهرخاهرشوهرم درحدی ک شوهرم سربسته یچیزایی ب خاهرش گفته بود پس مردا جنسه همو خوب میشناسن چون خواهرشوهرم بعد حرفای سوهرم و رفتن ب محل کاره شوهرش هرجوری بود شوهرشو وادار کرد دختررو بیرون کنه 

من مامان دوعدد زلزله هستم😎 امیرعلی و امیرحسین
انشاالله زندگیت همیشه پایداروخوب باشه ولی تو جامعه الان احتیاط شرط عقل این نظره منه شوهرم تو کار پخش ...

اره ماشالا الان هم کافی ببین طرف پول داره ناز عشوه میان.من اصلا دلم راضی نمیشه.اخه بدبختی شوهرم حرفامم گوش نمیده 

[QUOTE=58524756]وافعا من ک دیگه ب کسی اعتماد ندارم[نباید هم داشته باشی منشی میشناسم مهندس میشناسم که رابطه دارن ساعاتی که شرکت تعطیلیه به بهانه کار اضافی .بخصوص شرکتهای خصوصی که فساد دیگه زده بالا . 

[QUOTE=58524756]وافعا من ک دیگه ب کسی اعتماد ندارم[نباید هم داشته باشی منشی میشناسم مهندس میشناسم که ...

اره منم اصلا راضی نمیشم هرچی بهم میگه منشی میارم تو هم بیا هروقت دوست داشتی میگممم نه ک نه

اره منم اصلا راضی نمیشم هرچی بهم میگه منشی میارم تو هم بیا هروقت دوست داشتی میگممم نه ک نه

اصلا زیر بار نرو حتی اگه بگه تو هم بیا  بمون پیشم قبول نکن بره  منشی اقا بیاره یا خودت برو .. اصلاا قبول  نکن مخصوصا اگه شوهرت وضعش خوبه و  تو چشمه یا فکر میکنی مورد توجه هست اصلاااااااااااااااااااااااااااا زیر بارش نرووو