2777
2789
خب مردم مورد داشته باشه منشی ن بیرون محیط کار 

بستگی به مرد هم داره و اینکه وقتی زن بخواد مرد رو تحریک کنه اگه مرد ایمانش خیلی قوی باشه و عاشق زنش باشه همون بار اول پرتش میکنه بیرون

مثلا من از وقتی بچه بودم میرفتم دکتر یه خانومه منشی  دکتر بود هنووزم هست اینقدر اسکل بودم اون وقتا فکرمیکردم زنشه😁بعد فهمیدم فقط منشیه هنووزم اون خانومه اون مطب کار میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا عزیزم بعضی مردا رو میبینی هیچی ندارن هیچیم نیستن دنبال کثافتکاری ان مرد اگه ذاتش درست باشه بعید ...

حق باتوعه ولی دگ‌‌پاک و معصوم نیستن ک پاشون میلغزه پس بهتر ک شرایط براشون فراهم نشه من تو ی شرکت کارمیکردم یکی ازپرسنل تاوقتی ک ی کارگرساده بود چیزی پیش نیمومد چن وقت بعدترفیع گرفت سرپرست شد ب دوماه نکشید گند رابطش با یکی از پرسنلایه خانوم دراومد ک‌متاسفانه هردومتاهل بودن

من مامان دوعدد زلزله هستم😎 امیرعلی و امیرحسین

خب پس سخت نگیر

این همه ادم منشی خانوم دارن

زیاد گیر بدی فکر میکنه بهش شک داری بدتر میشه

خالصانه و با تمام وجود از خدا میخوام به هرکس که میخواد،راحت و زود فرزند سالم و صالح هدیه بده😍😍😍
حق باتوعه ولی دگ‌‌پاک و معصوم نیستن ک پاشون میلغزه پس بهتر ک شرایط براشون فراهم نشه من تو ی شرکت کار ...

اره عزیزم زیاده 

ولی فقط تو محیط کار نیست مردا ی مارمولکای غیر قابل کنترلن بخوایم کنترل کنیم بدتر میشه اوضاع

اره عزیزم زیاده  ولی فقط تو محیط کار نیست مردا ی مارمولکای غیر قابل کنترلن بخوایم کنترل کنیم ب ...

خوب یه خانم جاافتاده و متاهل  ومتشخص باسابقه ی کاری شناخته شده اشکال تداره

هرچند کلا بنظرم برای اقایون واجبتره که الان در بع در دنبال شغل دوم وتامین هزینه های زندگی هستند

سلامتی،ارامش وخانواده ام🙇🙇🙇🙇🙇