2777
2789
عنوان

کاش بمیرم فهمیدم سلیاک دارم

239 بازدید | 13 پست

نه کیک میتونم بخورم نه شیرینی

نه حتی نون برا صبحانه😭

امام حسین علیه السلام:(از بی ارزشی و خواری دنیا نزد خداوند متعال این است که سر یحیی بن زکریا به فاحشه ای اسرائیلی هدیه شد)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دارم اما برای من حساسیت غیر سلیاکی هست اما رژیم شو رعایت می کنم.

تنها دلخوشیم نون خامه ای بود تو این زندگی

امام حسین علیه السلام:(از بی ارزشی و خواری دنیا نزد خداوند متعال این است که سر یحیی بن زکریا به فاحشه ای اسرائیلی هدیه شد)

قبلاً نداشتی؟تازه فهمیدی ؟علایمت چی بود

ژنتیکیه خواهرم هم داره

علائمش یبوست دائم ریزش مو

تنها دلخوشیم نون خامه ای بود تو این زندگی

عزیزم درکت می کنم.❤️❤️

می تونی خودت درست کنی وقتایی که هوس کردی...منم گاهی اوقات خیلی دیگه دلم بخواد خودم دست به کار میشم...هر چند سخته لذتش به اینه آدم بره شیرینی فروشی راحت و بی دردسر بخره و بخوره...اما دیگه چه میشه کرد.

مادر یعنی تماشایی ترین تماشایی دنیا

ژنتیکیه خواهرم هم داره علائمش یبوست دائم ریزش مو

فقط همین عللام داشتی؟ اگر نان و کیک بخوری چت میشه؟

زیر۲۱سال ریپلای نکنه لطفااا دعوا نداریم ✅️ زیر۱۸سال اینقدر حق بجانب و پرو نباش اگر هستی حوصلت ندارم ...احترام=احترام✅️ به سوالات درباره بارداری وزایمان جواب میدم☺️ خدایاااا برای آرامش زندگیم ممنونم🌈🌈❤️

فقط همین عللام داشتی؟ اگر نان و کیک بخوری چت میشه؟

دل درد شدید رو اخلاقمم تاثیر میزاره

منم اشتباه تو ازمایشم شده بود شوک بدی بهم وارد شدمطمعنی ازمایشت اشتباه نشده

نه ژنتیکیه