2777
2789
عنوان

پر کشیده

| مشاهده متن کامل بحث + 636 بازدید | 55 پست
شاید. همش انتظار محبت ازش دارم ولی هیچی نمی‌بینم. همش خانوادش خانوادش  بریدم از همه چی

عزیزم همه آدما که یه جور محبت نمیکنن. هزاران راه هستش که ما به طرف مقابلمون محبت کنیم. مخصوصا آقایون کلا نوع محبت کردنشون با خانوما فرق داره. من یه مطلب می خوندم نوشته بود شاید همسرتون به شما ابراز علاقه مستقیم نکنه و از طریق خرید برای خونه و یاانتقال کیسه زباله به بیرون ویا ریختن یه فنجان چای برای شما محبتش و ابراز کنه.  

❤👬❤
عزیزم همه آدما که یه جور محبت نمیکنن. هزاران راه هستش که ما به طرف مقابلمون محبت کنیم. مخصوصا آقایون ...

ای بابا اینا همه شعاره 

مرد باید زبونش تو دهنش بچرخه لال از دنیا نره 

زنشو ببینه زیباییاشو تحسین کنه قوربون صدقه ش بره 

پس مرض داشتیم شوهر کردیم؟.

که فقط تر و خشکشون کنیم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای بابا اینا همه شعاره  مرد باید زبونش تو دهنش بچرخه لال از دنیا نره  زنشو ببینه زیباییا ...

عزیزم شرایط شما فرق میکنه اینکه شما میگی حتی از عید باشما رابطه نداشته بنظر من هم خیلی غیر منطقی میاد وحتما همسرتون مشکلی داره .اما واقعا خیلی از آقایون با رفتارشون علاقه شونو ابراز میکنن.نمونه بارزش هم همسره خودم هست. 

❤👬❤
عزیزم شرایط شما فرق میکنه اینکه شما میگی حتی از عید باشما رابطه نداشته بنظر من هم خیلی غیر منطقی میا ...

همسر منم کادو میخره محبتش عملی هست روزی چندین بار زنگ میزد خلاصه از اینجور کارا زیاد بود 

ولی کلا روی هم رفته محبت کلامی نداره و هیچ چیزی از جانب من براش جلب توجه نمبکنه 

سردمزاجه کلا 

از بعد عید هم که بحثمون شد دیگه جدا خوابیدیم تا الان 

کاش نداشتم. بی شوهری بهترین نعمته

خوب عزيزم مگه الان داري !? با اين اوصافي كه ميگي در واقع نداري هر كي كه اسمش تو شناسنامه ادم باشه كه نميشه شوهر !!!بجاي اين كه بفكر مرگ خودت باشي اونو مرده فرض كن سعي كن زندگيت يا تكيه به خودت شاد كني زندگي نعمتي كه يك بار تجربه ميكني چرا واسه يه ادم بي ارزش تلخش كني دنبال كار برو تقريح كن خوش بگذرون نزار بيليط زندگيتو بسوزونه

خوب عزيزم مگه الان داري !? با اين اوصافي كه ميگي در واقع نداري هر كي كه اسمش تو شناسنامه ادم باشه كه ...

گل گفتی داره بلیط زندگیمو میسوزونه 

نمی‌دونم چکار کنم