2777
2789
عنوان

پر کشیده

636 بازدید | 55 پست

خواهرای مهربونم تروخدا کمکم کنین بگین چکار کنم 

تازگیا حس میکنم دارم دیوونه میشم. مهر شوهرم از دلم پر کشیده وقتی نگاش میکنم عصبی میشم. بدم میاد ازش. وقتی میخواد بخوابه پیشم یاد تمام حرفایی که بهم زده میفتم حالم بد میشه وقتی تو‌خونس آروم و قرار ندارم. همش میگم این داره بهم خیانت می‌کنه. حال و حوصله هیچی و ندارم فقط دلم میخواد تنها باشم

امشب بهش گفتم کمکم کن حالم اصلا خوب نیس. گفت در حد توانم 

یعنی اصلا براش مهم نبود من چمه که بخاد بپرسه. 

از اینکه دوسم نداره مطمینم و دارم دیوونه میشم

چکار کنم بنظرتون. ببخشید یکم طولانی شد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط فکر خودشه 

به من تا وقتی محبت می‌کنه که نیاز جنسی داره بعدش اصلا 

تا از خواب چشمشمو وا می‌کنه ز میزنه به مامانش

خیلی بهش محبت کردم بلکه جذبم سهولی بهش گفتم دیگه توان ندارم دیگه بریدم دیگه نمیتونم یه طرفه پا همه چی وایسم

يه كم كمتر خودتو درگيرش كن سعي كن خودتو با چيزاي ديگه سرگرم كني قوي باش اعتماد به نفس داشته باش برات مهم نباشه حسش به تو چيه كاش زنا مي تونستن فارغ از واژه منحوس شوهر راحت و خوشبخت زندگي كنن

عزیزم از کجا مطمئنی دوستت نداره از کجا میدونی خیانت میکنه شاید مشکلی داره فکرش مشغول

وقتی یکی به زنش اهمیت نده به زندگی زناشوییش اهمیت نده معلومه که دوست ندارم. نه بیرونی نه تفریحی. نه مسافرت ی فقط مامانم مامانم 

يه كم كمتر خودتو درگيرش كن سعي كن خودتو با چيزاي ديگه سرگرم كني قوي باش اعتماد به نفس داشته باش برات ...

من اصلا کاری به کارش ندارم. عین یه آدم مجرد زندگی میکنم. هم جا تنها میرم همیشه تو خونه تنهام خسته شدم. اگه یه مار درست حسابی داشتم تمومش میکزدم

من اصلا کاری به کارش ندارم. عین یه آدم مجرد زندگی میکنم. هم جا تنها میرم همیشه تو خونه تنهام خسته شد ...

خوب تحصيلاتت چيه!? راستي تا حالا سعي كردي روابطتتو باهاش درست كني شايد قابل اصلاح باشه