2777
2789

فعلا که ۱۴۹۰۰ هست

میشه برای شفا و درمان لکنت دخترم یک حمد بخونی لطفا ....اگر خوندی از ته قلبم برات دعا میکنم عاقبت زندگیت اینقدر درخشان و پر از موفقیت بشه اینقدر ارامش وارد زندگیت بشه که بقیه برای دیگران تعریف کنن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا نگهدارش هرجا می ره 😂😂😂دست مارو که ول کرد

برای سلامتیم صلوات بفرستید ممنون می شم خیلی محتاجم به دعاتون ....یا ام البنین امشب شب شهادت توئه تورو جان عباست کمکم کن سایه م رو سر خانواده بمونه نزار بچه هام بی مادر بشن😭😭😭😭

خدا نگهدارش هرجا می ره 😂😂😂دست مارو که ول کرد

رفتنی باید بره بهتره رهاش کنیم😂😂

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

رفتنی باید بره بهتره رهاش کنیم😂😂

یادش بخیر من یه روز رفتم بازار 100 گرم خریدم😂😂😂عمرا بعدا نوه هام این حرفامو باور کنن

برای سلامتیم صلوات بفرستید ممنون می شم خیلی محتاجم به دعاتون ....یا ام البنین امشب شب شهادت توئه تورو جان عباست کمکم کن سایه م رو سر خانواده بمونه نزار بچه هام بی مادر بشن😭😭😭😭

پارسال هم می گفتن از ۸ میلیون بالاتر نمیره دقیقاً نزدیک آخرای سال بود...الان که دیگه دو برابر ۸ میلیون داره میشه و همچنان همه چی در سکوت به سر میره...سال دیگه بیش تر از اینم خواهد شد.

مادر یعنی تماشایی ترین تماشایی دنیا