2777
2789

من هر وقت پریود میشم مریض میشم یعنی گلو درد وحشتناک بدن درد وحشتناک به قدری بده که من هر سری میرم زیر سرم و قبلش فکر میکردم مریض میشم دائم تازه فهمیدم من پریودی تا پریودی به این روز سیاه میوفتم حالتاش مثل اومیکرونه اگه کرونا یادتون باشه دقیقا همونه دقیقا کسی می دونه چیه میترسمم برم آزمایش یه مرضی ازم درآد

😆

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

باحال تعریف کردی

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم تب می کنم بدن درد می گیرم فشارم می افته هروقت پریود می شم به قول خودت باید سرم وآمپول بزنم ولی گلودرد نه اینم چون بدنم ضعیفه اینجوری می شم

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

فکر نمیکنم ارتباطی داشته باشه هافقط زمان پریودی ضعیف میشی زود ویروس میگیری

هیجا نرفتم ویروس بگیرم یعنی فکر کن من روز قبلش سالمم مریض میشم میمیرم یک ساعت بعد پریود میشم

منم تب می کنم بدن درد می گیرم فشارم می افته هروقت پریود می شم به قول خودت باید سرم وآمپول بزنم ولی گ ...

خدا😭😭😭😭چه کنم میخوام برم مدرسه چی بخورم چند ساعت حالمو خوب کنه

هیجا نرفتم ویروس بگیرم یعنی فکر کن من روز قبلش سالمم مریض میشم میمیرم یک ساعت بعد پریود میشم

خب ببین منم توی پریودام گاهی وقتا تب شدید میکنم لرز شدید .. ضعف شدید میشم حتی سرم میگیرم سر درد شدید افت فشار

اما نه اومیکرون نیست

عزیزم احتمالا کم خونی برو ازمایش بده

من وقتی نوجوون بودم وحشتناک ترین پریودیارو داشتم بعدا فهمیدم از کمبود ویتامینا بوده

البته من دردای غیر قابل تحمل داشتم

کاچی ام خیلی خیلی خوبه بخوری فقط خونریزیو زیاد میکنه

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
خدا😭😭😭😭چه کنم میخوام برم مدرسه چی بخورم چند ساعت حالمو خوب کنه

نمی دونم والا من که دوروز کامل می خوابم دوروز درماه سرکارم نمی رم ولی باید تقویت کنیم خودمون تابه این روز نیفتیم

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

خب ببین منم توی پریودام گاهی وقتا تب شدید میکنم لرز شدید .. ضعف شدید میشم حتی سرم میگیرم سر درد شدید ...

نه میدونم حالتشو گفتم دردایی که او موقع کشیدم دکترم میرم سرم میزنم سر پا میشم