من هر وقت پریود میشم مریض میشم یعنی گلو درد وحشتناک بدن درد وحشتناک به قدری بده که من هر سری میرم زیر سرم و قبلش فکر میکردم مریض میشم دائم تازه فهمیدم من پریودی تا پریودی به این روز سیاه میوفتم حالتاش مثل اومیکرونه اگه کرونا یادتون باشه دقیقا همونه دقیقا کسی می دونه چیه میترسمم برم آزمایش یه مرضی ازم درآد
خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست
خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من وقتی نوجوون بودم وحشتناک ترین پریودیارو داشتم بعدا فهمیدم از کمبود ویتامینا بوده
البته من دردای غیر قابل تحمل داشتم
کاچی ام خیلی خیلی خوبه بخوری فقط خونریزیو زیاد میکنه
فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤