2777
2789
عنوان

تاپیک نوار بهداشتی

| مشاهده متن کامل بحث + 578 بازدید | 30 پست
مادر با مغازه دار یکی می دونی؟

الان مادر بره از مغازه دار بخره اشکال نداره شوهر بره اشکال داره؟؟!!!

یکم فکر کنید به حرفهاتون

ایران از این شب سخت هم عبور میکند.هیچ شب و زمستانی ماندگار نیست. طلوع عادت این سرزمین است

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا ما محلمون کوچیکه همه همو میشناسن از همون اول شوهرمو عادت دادم میره برام از سوپری میگیره .حتی یه وقتا خودمون پیاده باهم میریم میخریم . خجالت نداره که .خودشون زن دارن خواهر دارن مادر دارن ، میدونن یچی طبیعیه

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

الان مادر بره از مغازه دار بخره اشکال نداره شوهر بره اشکال داره؟؟!!!یکم فکر کنید به حرفهاتون

اونم نگفت عیب داره گفت ما رومون نمیشه به هرحال خیلیا م میرن از خانم میخرن خیلی جالبه میخواید تفکرات خودتونو تحمیل کنید به بقیه

اللهم عجل لولیک الفرج 💙

اونم نگفت عیب داره گفت ما رومون نمیشه به هرحال خیلیا م میرن از خانم میخرن خیلی جالبه میخواید تفکرات ...

استاتر حرف خوبی زدن

وسایل پیشگیری رو هم میگن مادرشون بخره ؟

استفاده نمیکنن ؟

روشون میشه وسایل پیشگیری بخرن نوار بهداشتی رو خجالت میکشن ؟

من خیلی از این تاپیک ها دیدم

و به این نتیجه رسیدم مفهوم جار زدن برای ما و اون گروه از خانما که نظر مخالفی دارن کاملا فرق میکنه پس بنظرم تا وقتی توهینی در کار نباشه ( که اینم تو اینجور تاپیک ها زیاد دیدم) بحثی هم لازم نیست چون نمیتونی ی مفهوم و محدوده جدید تو ذهنشون باز کنی

بعدم پریود یه چیز عادی هست ولی شخصیه نیاز به جار زدنش نیست و همینطور خیلیا دوست ندارن کس دیگه رو متو ...

تو این موصوع همیشه تو سایت کامنتا معمولا افراط و تفریط بوده

یا مثل این کاربر که هنوز مامانش براش میگیره یه سریام باز از اون ور بوم میوفتن که نه طبیعیه همه جا باید جارش بزنی که هر دو مورد نفعی برای خانما نداره

🌺 وصیت نامه شهید سید سجاد خلیلی : خواهرم همه دعواها سر حجاب  توست ما پاکی تو را می خواهیم و آنها برهنگی تو را ،ما آزادی تو را می خواهیم از بند هوس ها و آنها برده جنسی برای لذت هاو تو خود انتخاب کن بانو....   . اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

اولا که خب باید سعی کنن خودشون بگیرن اما بحث خجالت نیست بیشتر بحث حیا پیش میاد که آدم پیش مرد غریبه این چیزا رو بگیره ولی من خودم به پلاستیک میگیرم میرم بر میدارم بعد دیگه اونا خودشون میفهمن باید حساب کنن

دوماً فکر نمیکنم به شما ربطی داشته باشه که با چه تفکری میخوان صاحب فرزند بشن که گودرز و به شقایق ربط میدین

«بارالها...از كوي تو بيرون نشود پاي خيالم،نكند فرق به حالم ....چه براني، چه بخواني...چه به اوجم برساني،چه به خاكم بكشاني...نه من آنم كه برنجم،نه تو آني كه براني..نه من آنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم،نه تو آني كه گدا را ننوازي به نگاهي...در اگر باز نگردد...نروم باز به جايي،پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهي ...كس به غير از تو نخواهم،چه بخواهي چه نخواهي...باز كن در كه جز اين خانه مرا نيست پناهی...❤️🩹». {من همونم که یه روز می خواستم دریا بشم،می خواستم بزرگترین دریای دنیا بشم..آرزو داشتم برم تا به دریا برسم، شبو آتیش بزنم تا به فردا برسم⁦{...

استاتر حرف خوبی زدن وسایل پیشگیری رو هم میگن مادرشون بخره ؟استفاده نمیکنن ؟روشون میشه وسایل پیشگیری ...

حرف اصلی من اینه که این مسائل کاملا شخصیه به کسی ربطی نداره بگه باید اینطور باشید یا نباشید

اللهم عجل لولیک الفرج 💙

واقعا چه دلیلی داره قایمش کنیم وازش خجالت بکشیم چرا نمیخوایم این موضوع رو عادی بدونیم دیگه الان حتی تو تلویزیون هم تبلیغش رو پخش میکنن.برای خریدش هم براحتی میتونن از فروشگاه ها بگیرن اصلا کسی اهمیت نمیده خانم باشه یا آقا فروشنده نیازی نیست شما صحبت کنی اصلا

حرف اصلی من اینه که این مسائل کاملا شخصیه به کسی ربطی نداره بگه باید اینطور باشید یا نباشید

حرف شما هم درسته

هر کس سبک زندگی خودشو داره ولی اگه اون خانم میگفت با مامانم راحت ترم بگم برام بخره کمتر گارد میگرفتن

اولا که خب باید سعی کنن خودشون بگیرن اما بحث خجالت نیست بیشتر بحث حیا پیش میاد که آدم پیش مرد غریبه ...

نازنین

اتفاقا به ماها هم ربط داره فردا همون بچه ها هم کلاس و هم محلی بچه های من و شما میشن وقتی تفکر پدر و مادر غلط و بسته باشه بچه رو هم رو همون روال پروش میده پخش میشن تو اجتماع و باعث دردسر و مشکل برای بقیه میشن

وقتی به کسی ربطی نداره من بچمو چه مدلی بار اوردم که نگهش داریم تو چهار دیواری خودمون

پسرم سال اول که رفت مدرسه یه هم کلاسی داشت به شدت بد دهن و اهل فحش های رکیک و جنسی دست بزن داشت چند بار بچه های کلاس رو در حد شکستن سر و خون انداختن دماع زده بود روزی که اخراج شد پدرو مادرش اومدن مدرسه تازه متوجه شدیم قضیه از کجا اب میخوره