2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همیشه اخراش اینطوری حتی اگه بچه اولت نباشه

اما به خدا توکل کن ذکر بگو

با فرشته نگهبان خودت و بچه ت ارتباط برقرار کن

و یک فرشته ی دیگه هم هست که مخصوص کمک ب زنان هست و اسمش هانیل هست ازونم کمک بگیر به لطف خدا ایمان داشته باش

کارات برات سهل و آسون میشه مططططططمئن باش

همه همین طور بودن وهستن،به این فکر کن زایمان یه امر طبیعیه واز اول خلقت تا حالا بوده توهم یکیش

توکل بخدا

خدایا شکرت بابت رسیدن به آرزوهام،هیچوقتتتت از خدا ناامید نشید ، امید و توکل معجزه میکنه .

این ترسو همه مون داریم

اما به خودت بگو اینم یه مرحله از زندگیه که به خوبی و خوشی میگذره و به جاش یه شیرینی بامزه جاشو پرمیکنه😍

ان شاالله ماه اینده این موقع پسر گلت تو بغلت باشه😘

خوشمزه های هانان🍏. دارای نماد اعتماد🍎 ارسال به سراسر کشور و خارج از کشور😍😎

😢😢😢

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید! زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشست ... ❤خدایا نگاهتو از منو زندگیم بر ندار😘💖تمام زندگی من 👈ستیا و باباش😍😘🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤امضام مال چند سال قبله دخترمو از دست دادم تو اوج شیرین زبونیش میشه برای آرامش دل منو باباش دعا کنید😭💔خدایا میشه دوباره بغلمو با دستات پر کنی خیلی خسته ام😢😔
طبيعي هستي؟

سلام ..نه سزارین میخوام...با دکترم حرف زدم ..طبیعی رو که اسمش میاد میمیرم ..بچه اولمه ..مامانم نیست که ارومم کنه یک سالهو نیمه مادرم فوت شده ..من همش نگرانم 

این ترسو همه مون داریم اما به خودت بگو اینم یه مرحله از زندگیه که به خوبی و خوشی میگذره و به جاش یه ...

ایشالا برای شمام سلامتی باشه ..ولی دست خودم نیست ..نمیدونم چرا نمیتونم فکرشو دور کنم از اتاق عمل میترسم

منم وقتي بهش فكر مي كنم يه ترس عجيبي بهم وارد مي شع

من يه بار هم تجربه دارم ولي خيلي خيلي مي ترسم

الان دوست دارم زار بزنم از ترس

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞

وای من الان درد زایمانم شروع شده خیییییلی ذوق دارم 😍😍😍😍😍

البته من طبیعیم و بچه سوممه برای همین ترس ندارم اگه طبیعی بودی راهکار داشتم اما  از سزارین سر در نمیارم فقط میدونم نباید اصلا چیزای باد دار و طبع سرد بخوری  اصلاااااا نباید بخوری ها حتی اگه غذای بیمازستان بود نخور فقط گرمی جات 

وای من الان درد زایمانم شروع شده خیییییلی ذوق دارم 😍😍😍😍😍 البته من طبیعیم و بچه سوممه برای ه ...

واسه طبيعي چه راهكاري داري بگو استفاده كنيم😊

😍دخترممم لِناي مامان خوش اومدي تو زندگيمون😍            😍خدايا دل همه ي منتظراي ني ني رو شاد كن🤲🏻😍