2777
2789
عنوان

وجود یه موجودی رو تو خونه حس میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2309 بازدید | 146 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سر ی موضوعی دعا گرفتم از ی شخصی به چشم میبینمش ولی اذیتی نداره

وای 😥 ۴۱ شب سوره عبس را بخون ۴۱ بار انشالله میرن

قسم به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت🌈غصه هم میگذرد🌓آنچنانی که فقط خاطره ای خواهدماند🌠

ینی چی میاد و میره؟ خب الان هعی میاد که چی بشه؟ اگه بار اول اومد فهمید وسبله ای نگه نداشتم واقعا اند ...

پولش رو پس بده نترس و برو پیشش و ازش عذر خواهی کن من یه دونه تو خونه دارم جن کافر هست اگه باهات در بیفته بفرسته سراغت روزگار سیاهه

🌴🌴🌴🇮🇷

وقتی ازاین طورادما چیزی میگیری و پس میگیری پولتو باید هرچی ازش گرفتی بهش بدی ...معلومه یارو ازسر نار ...

نمیدونستم اینجوری میشه فقط بهش گفنم استفادشون نمیکنم که فک کنی پولو گرفتم حالا استفاده میکنم، میندازم دور بدونی خیری ازش قرار نیست برسه بهم.

ینی چی میاد و میره؟ خب الان هعی میاد که چی بشه؟ اگه بار اول اومد فهمید وسبله ای نگه نداشتم واقعا اند ...

هر چند. اون وسیله ها غلط بوده ولی برای اون بوده. چقدر عجیب که پول خودتون رو میگیرید و شکایت میکنید ولی وسیله طرف رو نمیدید بهش.

الان کار. شما عجیب تره

خیلی مزخرفی وقتی میبینی ترسبدم اینجوری میگی.

من دلیلی بر دروغ گفتن نمیبینم حتی تو یه نوشتم بهت راه حل دادم خودم دارم با یکیش زندگی میکنم حتی یک بار دیدمش پس بفهم حال من بدتر از تو هست

🌴🌴🌴🇮🇷

زندگی میکنن قبل ما من هم یکی دارم اسم عمرا هست

وای نگو..یعنی میبینیش باهاش حرف میزنی؟ میگم تو کار شفا هم هستن ؟ من چندماهه درگیر ی بیماری خبیثم

قسم به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت🌈غصه هم میگذرد🌓آنچنانی که فقط خاطره ای خواهدماند🌠

برای خودت دردسر درست میکنی اصلا ازین مهره اینام نخرید کلا این مهره وسایل اینجوری جن دارن اصلا تهیه ...

کار نکرد اصن برام. فقط بار اول که بسته رو باز کردم سرگیجه گرفتم ولی تاثیری ندیدم رو کارام. الان عین سگ ترسیدم چراغا رو روشن کردم.

کاش مهررو پسش میدادی ای کاشایت الکرسی بخون جوابه سنگ نمک بخر بزار گوشه کنارای خونتعصرا اسپند دود کن ...

نمیدونستم اینجور چشش دنبالشه، با خودم گفتم بفهمه انداختم دور ذیگه برام کار نمیکنه راحت میشه طرف.