2777
2789
عنوان

بنظرتون حق داشتم آیا

178 بازدید | 20 پست

واقعیتش اینه نامزدم همیشه مناسبت هارو فراموش میکنه و تلاش خاصی هم واسه جبرانش نمیکنه

انگار ب زور از رو رفع تکلیف

مکالممون توی چت بود

منم ناراحت شدم از اینکه بازم فراموش کرده ازم عذر خواهی کرد باز و همون توجیه های همیشگی

گفتم نمیخوام ناراحتم و ...

بعد وسط ناراحتی جواب نداد رفت بعد نیم ساعت جواب داد ک اره ببخشید خودمم ناراحتم از فراموشیم

منم گفتم دیگه نمیخوام ببینمت و بهمپیام نده خدافظ خوند و جواب نداد

دوستان ؛ ۱۶ روز از این اتفاق میگذره و این مدت ن ب من زنگ زده ن پیام ن هیچی

نظرتون چیه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه معذرت ک خواسته بعد هم برا چیزای مادی رابطه تونا خراب نکنید تازه گفتی پیام نده تماما مقصری خودت پیام بده

قسم به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت🌈غصه هم میگذرد🌓آنچنانی که فقط خاطره ای خواهدماند🌠

دیگه معذرت ک خواسته بعد هم برا چیزای مادی رابطه تونا خراب نکنید تازه گفتی پیام نده تماما مقصری خودت ...

مادی نیست

حتی یادشم نیس

معذرت خواهی بار اول دوم ارزش داره ن هربار هرسال

این دیگه اشتباه نیست انتخابه

مادی نیست حتی یادشم نیسمعذرت خواهی بار اول دوم ارزش داره ن هربار هرسال این دیگه اشتباه نیست انتخابه

خیلی آقایون اینجورن یادشون میره

قسم به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت🌈غصه هم میگذرد🌓آنچنانی که فقط خاطره ای خواهدماند🌠

بیشعورن حداقل جبران کننن ک ول کنن و ب هیچجاشون نباشه

هعی چی بگم خواهر تا بدست نیاورون آدما همه چی بلدند بعد کلی عوض میشن

ولی نزار قهرتون طولانی شه

هعی چی بگم خواهر تا بدست نیاورون آدما همه چی بلدند بعد کلی عوض میشنولی نزار قهرتون طولانی شه

بار قبل من پیش قدم شدم این بار حتی اگر ب قیمت جدایی باشه من نمیرم جلو

ما فعلا دوستیم البته طولانی مدت

دوست خیلی ساله

حدس زدم دوست باشید عزیزم

ببین این آدم برای شما ارزش خاصی قائل نیست وگرنه امکان نداشت فراموش کنه مناسبتها رو

من باشم وقتی کسی برام ارزش قائل نیست باهاش ادامه نمیدم