2777
2789
عنوان

با داداشم چیکار کنم

264 بازدید | 9 پست

داداشی داری ۱۳ سالشه پدرم وقتی مادرم بهش پول میده میخواد سکته کنه از حرص بعدمن یه روز کشیدم کنار بهش گفتم داداش پول گیرت اومد به بابا نگو قایم کن خودت رفتارش رو دیدی خلاصه شب با بابا رفته بیرون در اومده به بابام گفته من این حرف ها رو زدم آخه خدا زده من به خاطر خودت میگم

میخوام کمکت کنم

دلم هم براش میسوزه پدرم داره ولی حاظر نیست بده

این احمق خود شیرینهم انگار نه انگار تو این خانواده است نمیفهمه

🌴🌴🌴🇮🇷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلت برا کسی نسوزه که ممکنه جاهای دیگت بسوزه😂

خب داداشمه دلم براش میسوزه خودم با گند بازی های بابام سوختم و ساختم الان نمیزارم اون بلا سر برادرم بیاد ولی درد اینه بعضی وقت ها نگرانشماز خودش دفاع نمیکنه حتی من میام تو مدرسه از حقش دفاع میکنم

🌴🌴🌴🇮🇷

بچه س خنگه ما هم داریم یه همچین بساطی رو تقریبا

پسر ۱۳ ساله کوچیکه آخه برادر رقیه شیشم هست نصف این سیب زمینی سن داره ماشاءالله اینقدر پسر خوب و زرنگی هست برادر من خنگه نمیفهمه با من سراسری داره بعضی وقت ها میگم نکنه آینده بزرگ بشه مثل بابام بشه

حس مادری رو دارم که بچه بزرگ کرده الان داره دستش رو گاز میگیره

بچگی بیشتر پیش من بود من بزرگش کردم الان نمیفهمم چرا اینطوری شده

🌴🌴🌴🇮🇷

هیچ وقت سعی نکن بجای کسی تصمیم بگیری خودش عقل داره خب

هی کجای کاری اگر عقل داشت میفهمید بابام براش مهم نیست بودنش اگر عقل داشت با لباس هایی که من براش میگرفتمبه سلیقه خودش لباس پسر عمو هام رو تن نمیزد

🌴🌴🌴🇮🇷

پسر ۱۳ ساله کوچیکه آخه برادر رقیه شیشم هست نصف این سیب زمینی سن داره ماشاءالله اینقدر پسر خوب و زرنگ ...

هر دوره ای همینه عوض میشن و چون پسر بچه هم هست الگو گیری و علاقه ش به باباتون عادیه

ولی سعی کن ادم امنی براش باشی که چیزی بود باهات در میون بذار البته تا جدی نشده نذو مدرسه اصلا مگه تا چند سالگی میتونی دنبالش راه بیوفتی توی خیابون حقشو بگیری

وقتی آدم امنش یاشی و دلیل رفتارای پدرتون رو براش بگی کم کم که چرا اشتباه(البته اگه به سن الانش میخوره) به حرفات اهمیت میده

هر دوره ای همینه عوض میشن و چون پسر بچه هم هست الگو گیری و علاقه ش به باباتون عادیه ولی سعی کن ادم ا ...

ی بار کتکش زدم به خاطر اینکه حرف برده بود

گفته بود حقوق خواهرم ۳۰۰ میلیونه منم زدمش که آدم بشه حالا عمو هام گیرن که تو که حقوقت خوبه بیا کمک ما هم کن انگار من خرم نمیفهمم پول دارن ولی صداش رو در نمیارن

🌴🌴🌴🇮🇷