2777
2789
عنوان

ایا من زیاده خواه لوسم

186 بازدید | 20 پست

ده ماهه لب به فند غیر طبیعی نمیزنم هوس شیرینی میگم عسل و شیره میخورم برای چایم هم کشمش . انجیرخشک و توت خشک و رطب میخرم یک هفته هس رطبم تموم شده به شوهرم میگم برام رطب بخر رژیمم ضعیف میشم من فقط رطب دوس دارم میگه خرماخشک میگیرم رطب گرونه یک هفته ای هم تموم میشه پرهزینه میشی اصلا چای با کشمش و بقیه وسایل بخور چ گیری دادی به رطب

حالا یه کارتون رطب مگه چقدره سیصدتومن نهایت خیلی گرون 500 در ماه حساب کردم برجی بیشتر از دو تومن نمیشه

با این حرفش ناراحت شدم شوهرمم کارگره و در امدش زیر بیست تومنه و دوتا بچه داریم

من واقعا زیاده خواه و لوسم یا حق دارم ناراحت بشم؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه هام رو شما نگه داری میکنی که برم سرکار ؟؟؟ب کی بسپارم؟

خب پس دیگه خواهر من یکم میخوای درک کن بذار یه پولیم بمونه برای بچها و زندگی خرج کنین، رطب کمتر بخوری نمیمیری 😆 درامد زیر بیست با دوتا بچه جا واسه این ادا اصولا نداره خدایی

پ.ن : به کار خونگی حتما فکر کن

اومدنت به نی نی سایت با خودته رفتنت با خدا! 😂 💍 N 💍

خب پس دیگه خواهر من یکم میخوای درک کن بذار یه پولیم بمونه برای بچها و زندگی خرج کنین، رطب کمتر بخوری ...

خیلی لوسی

دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و آزمایش من مثبت شد و من شدم مامان محدثه🤰🏻👼🏻 خدایا شکرت که منو لایق مادرشدن دونستی😍😍 و اینکه نی نی قشنگم فروردین ماه به دنیا میاد🥳 و من خوشحال ترینم . درخواست دوستی از آقایون🚫 هر وقت پیامم رو خوندی حتی اگه جواب ندادی لایک کن 😉 ۲۲ آبان جواب سونوی جنسیتت اومد مامانی و من فهمیدم که تو یه گل پسر قشنگی بی صبرانه منتظرم که دستای کوچولوت رو بگیرم مرد کوچیک من 🥹❤️❤️ایشالا که روز تولدت با روز تولد بابات یکی بشه 😍😍

خب پس دیگه خواهر من یکم میخوای درک کن بذار یه پولیم بمونه برای بچها و زندگی خرج کنین، رطب کمتر بخوری ...

خیلیا با همین درامد زندگی میکنن 🙄🙄

از هیتلر پرسیدند، پست ترین انسانها کیستند؟! گفت : کسانی هستند که در تصرف کشور هایشان با من که بیگانه بودم همکاری کردند، چون وطن مادر است وآنها زمینه سازی کردند تا من بر مادرشان مسلط شوم! جنگ نرم به مراتب مرگبارتر از جنگ سخت است، چون در جنگ نرم دشمن با نقاب دوست تیشه به ریشه میزند رسانه قدرت این را دارد که ناجی را جلاد و جلاد را ناجی نشان دهد مردمی که از تاریخ درس عبرت نگیرند، سزاوارند که روی بی رحم تاریخ دوباره بر انان تکرار شود.

بله، از ادا اصولشون کم میکننکرایه خونه هم داشته باشن اوضاع وحشتناک میشه

خب لحنتون تند بود

از هیتلر پرسیدند، پست ترین انسانها کیستند؟! گفت : کسانی هستند که در تصرف کشور هایشان با من که بیگانه بودم همکاری کردند، چون وطن مادر است وآنها زمینه سازی کردند تا من بر مادرشان مسلط شوم! جنگ نرم به مراتب مرگبارتر از جنگ سخت است، چون در جنگ نرم دشمن با نقاب دوست تیشه به ریشه میزند رسانه قدرت این را دارد که ناجی را جلاد و جلاد را ناجی نشان دهد مردمی که از تاریخ درس عبرت نگیرند، سزاوارند که روی بی رحم تاریخ دوباره بر انان تکرار شود.

عزیزم لوس و زیاده خواه نیستی اما شوهرت هم حق داره سخت میشه اینطوری مجبوری مصرفتو کمتر کنی والا از وق ...

اخه من خیلی از وسایل مصرفی رو نمیخورم فقط خرما و کاهو و چای همونم برام نمیگیره😐برنج .گوشت سیب زمینی و..... هیچی!!