2777
2789
عنوان

بچه ها محض رضای خدا بیاین

77 بازدید | 15 پست

بچه ها من نامزد دارم

نامزدم میریم بیرون خودش دست منو میگیره ولی همین که داخل پاساژ میریم دست منو ول میکنه

من حس میکنم خجالت میکشه که دستمو بگیره تو پاساژ دخترایی هستن ک خیلی به خودشون رسیدن و اینا حس میکنم خجالت میکشه جلو اونا دستمو بگیره اینم بگم من خوشگل خوشگل نیستم قیافه معمولی ای دارم تیپمم خیلی شیک و دخترونست مانتو کوتاه میپوشم و شال و آرایش میکنم و موهامم از پشت بیرونه هروقت میریم پاساژ دستشو میزاره تو جیبش 🙂💔 یهو یادم افتاد امشب گریه کردم گفتم به درک بزار ازش بپرسم شاید دلیلی داره بهش پیام دادم گفتم عشقم یه سوال بپرسم گفت بگو گفتم

میگم چرا وقتی میخوایم بریم تو پاساژ دستمو ول میکنی؟

گفت

این ذهنتو درگیر کرد😂😂😂😂😂😂😂😂دلیلی نداره عشقم

اخه داخل پاساژ دیگه امنه ول میکنم دستتو

منم گفتم آها فهمیدم 💔

بعدش کلی قربون صذقم رفت و گفت تو دختر منی و عاشقتم و اینا منم بهش شب بخیر گفتم اومدم اینجا

چیکار کنم ؟ 🙂💔 یعنی عشقش واقعیه ؟ 💔🙂 یعنی من کمبود دارم ؟ من چندشم ؟ باید خودمو تغییر بدم 💔🙂 بخدا تیپ و ظاهرم بد نیست 💔🙂 چرا باهام اینجوری میکنه ؟ 🙂💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حساس شدی من دست همسرم و میگیرم تو خیابون چنان عصبی میشه با تشکر نگام میکنه که دوست دارم آب بشم بمیرم ...

آخه من یه بار تلافی کردم مثل خودش دستشو نگرفتم عصبی شد برگشت خونه منم آرومش کردم

اصلا یه جوریم ای کاش یا کلا دستمو نگیره یا کلا دستمو بگیره و ول نکنه 💔🙂

آره عزیزم سنم پایینه 🙂💔 ۱8 سالمه ولی دلیل نمیشه ۲۸ سالمم بود همین شکلی میشدم

ببین من دلیل حرکت نامزدتو نمیدونم چون شناختی ازش ندارم ولی اینکه تو مانتو کوتاه بپوشی یا موهات بلند و بیرون باشه تا از نظر نامزدت شیک باشی و دوست داشته باشه این دلیلش سن کم توعه. اصن ازدواج و دوس داشتن این چیزا نیست واقعا. دلیل اینکه تو به حس نامزدت شک داری اینکه احتمال خیلی ریاد شناخت کافی و عمیقی نسبت به نامزدت قبل ازدواجت نداشتی

به نظرم باید یه ذره بیشتر رو اعتماد به نفس خودت کار کن و اینکه پیشنهاد میکنم کتاب ازدواج بدون شکست رو با همراهی نامزدت بخونین تست داره اخرای کتاب باهمدیگه تستارو حل کنید اول خودت بخون بعد بده همسرت بخونه ببین نظرش چیه

ببین من دلیل حرکت نامزدتو نمیدونم چون شناختی ازش ندارم ولی اینکه تو مانتو کوتاه بپوشی یا موهات بلند ...

الان یک ساله باهمیم تقریبا

اوایل دوستی کش موهامو دادم بهش گذاشت دستش سه روز بعد دیدم دستش نیست🙂💔 حالا یه کش مو که تو دستش سنگینی نمیکرد

نامزد ک شدیم هی بهم میگفت حلقه نامزدیتو بنداز

منم به احترامش گذاشتم و درنیاوردم

به نظرم باید یه ذره بیشتر رو اعتماد به نفس خودت کار کن و اینکه پیشنهاد میکنم کتاب ازدواج بدون شکست ر ...

حتما این کتاب و میخونم 🙂❤️🫂

مرسی از راهنماییت من جز خدا و شما کسی رو ندارم

ببین. این. چیزای فانتزی رو ک تو اینستا باب شده مثل کش مو و تار مو و... رو بریز دور اصلا اینارو ملاک قرار نده نا سلامتی مرده میخواد ازدواج کنه شاید دوس نداره اینو مرد ها و دوستای دیگش ببینن و براش دست بگیرن مردا موقع ازدواج ک میشه دوس ندارن رفیق و دور واطرافیاش بهش تیکه بندازن

تو موارد دیگه امتحانش کن مثلا ببین وثتی عصبیه چجوری باهات رفتار میکنه حرمت نگه میداره یا نه. ببین بد دهن میشه یا نه. ببین بلده چجوری خوشحالت کنه یا نه اهل کار و زندگی متاهلی هس یا همش شونه خالی میکنه. ببین نگاهش پاکه یا نه. رو چیزایی تمرکز کن که فردا تو زندگیت خیلی مهمه