2777
2789
عنوان

خانومای با سیاست میشه بیاین

97 بازدید | 6 پست

تو دوران نامزدی ام صحبت کردیم در مورد مقدار درآمدش و خونه ای که میخواد بگیره و....

اما مامانم هرررسری که از پیشش برمیگردم هی سرزنشم میکنه میگه چرا چیزی نمیگی خیلی ساده ای همینطوری پا میشی دنبالش میری

بهش بگو خونه ی پدریت باباش فوت شده بگو اون به نام کیه

در ماه چقدر پول به مامانت میدی

این طلاهایی که واسم گرفتی تو گرفتی یا مامانت

یا هنوز نامزدیم عقد نیستیم میگه بهش بگو هرماه پول بهم بده

میگم اخه عقد نیستیم میگه تو بگو هرموقع عقد شدیم

درست میگه؟ اینارو باید بگم؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نگاه الان بهش بگی بهش حس این رو میده که خدایی نکرده پول پرستی سوالات به غیر از پول مادرت رو بپرس سوالات در مورد طلا رو دوران عقد ازش بپرس و درباره خونه پدربزرگش الان نپرس بهش بر میخوره

🌴🌴🌴🇮🇷

آره بگو تا از چشمش بیفتی ،چرا مامانت داره همه چیزو مادی میبره جلو

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 
آره بگو تا از چشمش بیفتی ،چرا مامانت داره همه چیزو مادی میبره جلو

مامانم انقدر میگه تو ساده ای که خودمم باورم شده

میگه هی بگو بیا بریم شهرلوازم خونگی وسیله خونه ببینیم بیگیریم

بعد میگم نه زشتههه میگه اگه نگی اون پیش خودش فکر میکنه تو چقدر سادهای همینطوری پا میشی دنبالش میری 😐

یا چون باباش فوت شده هی میگه ازش بپرس هرماه چقدر پول به مامانت میدی

مامانم انقدر میگه تو ساده ای که خودمم باورم شدهمیگه هی بگو بیا بریم شهرلوازم خونگی وسیله خونه ببینیم ...

اصلا نپرس ،بزار بهت اعتماد کنه خودش همه چی و میگه ،من سه تا داداش دارم از رو تجربه دارم میگم ،با یه جمله ساده از چشمش میفتی ،اینایی که مامانت داره بهش میگه سیاست دقیقا بی سیاستی و کم عقلیه محضه ،طرف پیش خودش میگه به چشم دستگاه پز من و میبینه اخلاقیات براش مهم نیست و فقط پول ،خلاصه رابطه تو به فنا نده

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من