2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم گند زده ب جهیزیم

1137 بازدید | 48 پست

ما هنوز عقدیم ولی وسایل خونه رو چیدیم تا سالگرد پدربزرگ نامزدم بشه و بعدش عروسی بگیریم ، این وسط خواهر شوهرم گند زده ب زندگی و جهیزیم هر روز زنگ میزنه میخوام بیام اونجا منو شوهرمم مجبوریم از خونه پدرامون بریم خونه آیندمون ک این بیادش ، خودشو دو تا دخترش زندگیمو ب گند کشیدن هنوز هیچی نشده ی سری از وسایلمو خراب کردن ، بعدشم میان تو لباسام میگردن هر چی ببینن جارو کنن ببرن بخدا یکم دیگه بهشون رو بدم لباس تنمم درمیارن میبرن ، بعدشم حتی میاد غذا درس میکنه باقی مونده غذا رو هم با خودش برمیداره میبره خرج هم خیلی گرونه ما چطور از پس مهمونی هر روز و هر شب این بربیایم ؟ خیلی پرروعه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خونه ای که هنوز نرفتین برا چی اصلا باید مهمون بیاد اخه

چیدین جهازتو کامل؟

این دفعه بحثو کشید به خونه ت بگو ایشالا سروسامون گرفتیم دعوت میکنم دور هم جمع شیم

و اگه سرزده گفت بپیچون نرو کلید نداره که خودش

شوهرت هم اگه برداشت بردشون بازهم وقتی نیستی باید باهاش برخورد کنی و حرف بزنی

خونه ای که هنوز نرفتین برا چی اصلا باید مهمون بیاد اخهچیدین جهازتو کامل؟این دفعه بحثو کشید به خونه ت ...

نمیدونم از بیشعوری این خواهر شوهرم

ما هنوز زندگیمونو شروع نکردیم این یکسره میاد اونجا

شام ناهار حتی گاهی شب هم میخوابه اونجا صبحانه هم اونجاس والا دیگه شرایط اقتصادی جوری شده هیچکس از پس خودش هم برنمیاد چ برسه مهمون هر روزه جوری ک حساب کردم هر چی درمیاریم باید بدیم مهمونی ۳۰ روز در ماه خواهر شوهر و دو تا دختر چندشش

ایندفعه زنگ زد راحت بهونه بیار و نرو ،از الان جلوشو نگیری بعد عروسی بیچاره میشی ،در مورد لباس اینا ه ...

دیگه بهش رو نمیدم البته اگه طلاق نگیرم و برا همیشه گم شن

قراره باشه از الان اینطور شل باشی کلاهت پس معرکه است

خیلی اشتباه کردم رفتارم اشتباه بود خودم بهشون رو دادم فکر کردم باید احترام نگه دارم تا خوب باشم باید سکوت کنم تا خوب باشم نمیدونستم دارم در حق خودم ظلم میکنم ...