2777
2789

سیصد میلیون ازمون زدن😭😭😭💔

یه هفته اس این اتفاق افتاده دوست پسرم بهم نمیگفت الانم خودش نگفت خودم شک کردم پرسیدم

یه هفته اس احساس میکردم منزوی و غمگینه بچم به من نمیگفت دلیلشو بمیرم براش

نمیدونم پیگیری های بانک و انجام داده یا نه

کارت جدید دستش بود من دیدم

کارتش رمز دوم و پویا نداره تو بورس هم نیست

چیکارکنیم سرمایه اش بود😭😭😭

نمیدونم بانک رفته کارای قضایی رو انجام بده یا نه

بهمنکه حرفی نمیزنه دلم براش خونه😭💔💔

میشه کاریکرد؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاش همچی پول بود

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

شوهر من درآمد چند سالش رو نابود کرد تو ارز دیجیتال . نزدیک پنج میلیارد تومان به پول الان. اما شما پسرته انشالله پولش برگرده. از من که کار خدا بود که پولش نابود شد. عقوبت . و کیفر خدا بود به خاطر همین برنگشت

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭

سرمایه اش بود😭

الکی نمیزنن که چیشده زدن

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

شوهر من درآمد چند سالش رو نابود کرد تو ارز دیجیتال . نزدیک پنج میلیارد تومان به پول الان. اما شما پس ...

آخه تو کار ارز هم نیست

بلد نیست اصلا

آدم ریسک پذیری هم نیست که بگم کسی دیگه بورس کرده براش

نمیدونم قضیه چیهمه چیو میریزه تو خودش

مطعنی راست میگ ؟؟

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
احساس میکنم بهت دروغ گفته

منم

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
دوست پسرشه

😑😑😑 نوشته پول ازمون زدن. من فکر کردم مال پسرشه.

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭

2790
2778
2791
2779
2792