2777
2789
عنوان

5 روزه نیستش و رفت بی خدافظی

| مشاهده متن کامل بحث + 698 بازدید | 70 پست
مریضی مادرشمیگفت مادرش سرطان دارهولی حس میکنم ساختگی بود تا بره

شاید واقعا راست گفته و الآنم ذهنش درگیر مادرشه و حوصله حرف زدن نداره

بذار یک مدت بگذره ببین چه واکنشی نشون میده

تو دیگه فعلا کاری به کارش نداشته باش بذار اون دلتنگ بشه و برگرده

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 
صبر کن دختر خوب شاید مشکلی چیزی داره، آنلاین میشه دلیلی نداره مشکلی نباشه یکم زمان بگذره چند روز دیگ ...

منم حس میکنم الان با یکی هستش یا احتمال میدم ازم سرد شده

ولی پس چرا شب قبل رفتنش زنگ زد بهم گفت عاشقتم؟؟؟

من موندمو یک دنیا سوال بی جواب توی ذهنم🙂

شب قبل رفتنش توی تماس بهم گفت (فک کردی گفتی این پسره رفته؟) شاید داشت ایده ی توی سرشو بیان میکرد و نهایتا اجرا کرد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید واقعا راست گفته و الآنم ذهنش درگیر مادرشه و حوصله حرف زدن نداره بذار یک مدت بگذره ببین چه واکنش ...

۲ شب پیش منم اتمام حجت کردم و بهش پیام دادم برای همیشه خدانگهدار

هیچی نگفت...توی sms گفتم ولی هیچی نگفت

مطمئنم دیگه هیچوقت نمیادرفتنی میره

متولد مرداد نبود؟

تجربه نشون داده آدمهایی که یکهو میذارن و بی دلیل میرن بالاخره یک روز بر می گردند باز

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 
منم حس میکنم الان با یکی هستش یا احتمال میدم ازم سرد شدهولی پس چرا شب قبل رفتنش زنگ زد بهم گفت عاشقت ...

نه نرفته اگر میخواست بره بلاکت میکرد، یا برای مادرش اتفاقی افتاده، یا دوست دختر فابریکش پیششه یا باهم آشتی کردن، یا هم میخواد ببینه چقدر بهش وابسته شدی، نترس تا زمانی که رابطه جنسی رو برقرار نکرده باهات عمرا اگه بیخیالت بشه پسرها اونقدر عوضی هستن که همزمان چندتا رو هندل میکنن اگر با کسی هم دوست شده باشه جدیدا تو رو هم نگه میداشت تو لیست و آب نمک ، به زودی پیداش میشه خبرش رو حتما بهم بده اما تو هم اصلا دیگه ی نقطه هم براش نفرست فکر کن وجود خارجی نداره وگرنه جذابیتت رو براش از دست میدی و نقطه ضعفت دستش میفته و شروع میکنه برات تاقچه بالا بزاره

نه نرفته اگر میخواست بره بلاکت میکرد، یا برای مادرش اتفاقی افتاده، یا دوست دختر فابریکش پیششه یا باه ...

من پریشب اتمام حجت کردم باهاش و تقریبا بهم فهمونده ک رفته.... با رفتارش

منم گفتم تو خدافظی نکردی ولی من برای همیشه خدافظی میکنم

و کلیییی حرفا بهش زدم و گفتم هیچوقت حلالت نمیکنم همه ی دروغاتو و کلی حرف دیگه

هرچی که بود دروغ بود🙂

اون یه آدم هیجانی بود که ازروی هیجانش وعده های بزرگی میداد بدون اینکه بخواد براش فکری کنه و برنامه ای بریزه و بگه

بهش گفتم فقط خوب حرف میزدی همین

نه نرفته اگر میخواست بره بلاکت میکرد، یا برای مادرش اتفاقی افتاده، یا دوست دختر فابریکش پیششه یا باه ...

حتی اگر برگرده هم فایده نداره که

من ازکجا بدونم واقعا با کس دیگه ای نبوده توی این مدت؟؟

به قول خودش کسی ک یه شب بدون طرفش باشه بازم میتونه