2777

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

بزار بیا یه دقیقه لاقل🤣🤣🤣🤣🤣🤣

نه چ کاریه

تند تند مرور کن بتونی یکمی بخوابی

امتحان چیه؟ خداوکیل اگه آمادگی دفاعی و جغرافیای عمومی یه ظلم میکنی بیدار بمونی براشون

مهشیدم🤍 برای خورشید بعد شبهای طولانی....

سلام

منم همینطور😐😭

هیچ حصاری، هر چقدر هم که بلند باشد، نمیتواند جلوی ذهن یک زن را بگیرد🦋 An unashamed Trans girl. به نظرات افراد فاشیست، تر.نس فوب،هوموفوب و زن ستیز تو تایپکام جواب نمیدم. من اینجا نیستم که وجودمو به کسی ثابت کنم

نه چ کاریهتند تند مرور کن بتونی یکمی بخوابیامتحان چیه؟ خداوکیل اگه آمادگی دفاعی و جغرافیای عمومی یه ...

دینی😭

آهنگ که ذهنمه ممد نبودی ببینی شهر آزاد گشته خون یارانت پر ثمر گشته🤣🤣🤣🤣

واسه کسی که اولین سیگار و داد دست من ، دمش گرم💔🚬abzarek.ir/service-p/msg/5078312

دینی😭آهنگ که ذهنمه ممد نبودی ببینی شهر آزاد گشته خون یارانت پر ثمر گشته🤣🤣🤣🤣

😂😂 بابا برو بخواب نمره ی این هیچ جای زندگیت تاثیری نداره.

من یادمه امتحان نوبت اول ما درس ۱ تا ۶ بود. من فکر میکردم ۱ تا ۵ هست. درس ۶ فکر کنم موضوعش بهشت و جهنم و نمیدونم وقوع قیامت و اینا بود ، تا صبح بیدار موندم خوندمش.

الان که به اون سالا فکر میکنم میگم چقدر احمق بودم خوابو بخاطر این از خودم محروم میکردم.

مهشیدم🤍 برای خورشید بعد شبهای طولانی....

😂😂 بابا برو بخواب نمره ی این هیچ جای زندگیت تاثیری نداره.من یادمه امتحان نوبت اول ما درس ۱ تا ۶ بو ...

🤣🤣🤣🤣

کم بگیرم پاره ام میکنن

واسه کسی که اولین سیگار و داد دست من ، دمش گرم💔🚬abzarek.ir/service-p/msg/5078312