ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
عزیزم شاید یکی از مهم ترین علتاش این باشه که این روزا مردم پر شدن از دغدغه و فشار های مختلف
من خودم هزار تا کار باهم رو دارم پیش میبرم و وقتی میبینم مثلااا دختر خالم تنها و ناراحته از یک طرف عذاب وجدان میگیرم از طرف دیگه اینقدر دغدغه دارم که نمیتونم دائم حواسم بهش باشه
آدم فقط خودش باید به خودش کمک کنه و کنار خودش باشه
شاید ویژگی هایی داری که ناخواسته تو رو نچسب جلوه میده ولی خودت خبر نداری
عه نمیدونم والا قیافم یکم مغرور جدی میزنه ولی سعی میکنم از کسی خوشم میاد بگم بخنده ساده بی شیله پیله ام خیلی اهل قیافه افاده نیستم اتفاقا خاکی ام تا حدودی
عزیزم شاید یکی از مهم ترین علتاش این باشه که این روزا مردم پر شدن از دغدغه و فشار های مختلف من خودم ...
اینم هس ولی جالبه خب طرف انلاین میشه استوری چک میکنه چی میشه یه حالی ام بپرسه کسی که نون نمک همو خوردیم یا تو تنهایی ها و روزای سختش من کمکش کردم توقع ندارم ولی خب سخته مرده زنده ادم فرقی نداره انگار واسشون بعضیا دورشون شلوغتره من یه رفیق داشتم میگف من به دوستام اصلا زنگ نمیزنم پیام نمیدم اونا همش پیگیر منن واقعا خود منم شیفته ش بودم ن قیافه انچنانی داشت ن چیزی چبدونم
من حس میگنم خیلی وقت ها تو جمع شونم سخت می گیزم بعضی حزف ها رو اینه ازم دور میگیرنو یا موفقیت هامو ت ...
اخه من تو جمع نمیرم چنساله دوستی هام بیشتر تک نفره اونام حتی پزگیر نیستن خیلی چی بگم لابد جذابیتی واس ادما نداریم اخه برام جالبه دخترخاله هام سر اینکه کدومشون کنارم بخوابه خونه مادربزرگم دعواشون میشد انقدر میخندودندمشون ولی مثلا بیان یه پیام بدن حتی یه ریپلای که حالت چطورع نه نمیدونم اونا غدن یا ما مشکلی داریم چی بگم