2777
2789

افسردگی داره حالش با من خوبه عالیه میگه میخنده پیششم آرامش داره اما خب من که صبح تا شب باهاش نیستم ۷۰ درصده تا ۸۰ درصد باقی روز رو بیرونه دلم داره میترکه اگه قرار بود وجود من آرومش بکنه و این بیماریش رو درمان بکنه تا به الان که چند سال گذشته خوب میشد راضی نمیشه تراپی بره راضی نمیشه روانشناس روانپزشک بره البته اینجوری نیست که بیاد بگه افسردم یا حالم بده من خودم میفهمم گاهی وسط حرف زدن خیره میشه یه گوشه چشاش غمگین میشه ریع ممکنه واکنش نشون بده عصبی بشه واکنشهای سریع داره گاهی خیلی هیجان زده میشه و گاهی افسرده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگی من چیکار کنم وقتی هیچگونه تخصصی ندارم وقتی میدونم شاید نیاز به دارو داره نیاز به علم و دانش دار ...

من خودم شبی نبود که نقشه خودکشیمو نکشم ولی تو خونه اصلا به رو نمیاوردم طوری نشون میدادم انگار حالم خیلی خوبه یه روزی بلخره از پا در اومدم با پای خودم رفتم دکتر الان ۵ساله دارو میخورم

من خودم شبی نبود که نقشه خودکشیمو نکشم ولی تو خونه اصلا به رو نمیاوردم طوری نشون میدادم انگار حالم خ ...

دقیقاً همینه دارو هیچ وقت حال آدم رو خوب نمیکنه تا موقعی که میخوری خوبه و قطع کنی باز همون آش و همون کاسه کاش یه روشی بود که میتونستم غیر اون حال همسرم رو خوب کنم ببخشید فقط برای رفع کنجکاوی میپرسم شما مشکل خاصی داشتید