2777
2789
عنوان

میترسم سکته کنم از ناراحتی

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 40 پست
واقعا یه پسر شفتالو ارزش داره سلامتی و روح روانتو به خطر بندازی؟

رابطمون عجیب بود

مث مادر بهش وابسته بودم چندین سال و یهو رنگ عوض کرد شد شمر ذی الجوشن

واس همین هضمش هنوز بعد دو سال سخته برام

جواب ابلهان خاموشیست ولی من چون حوصلم سر میره گاهی جواب میدم

نمیدونم فقط میدونم انقد فشار رومه دیگه نمیکشمدهنمم تلخه تلخه دلم پیچ میخوره ارومم نمیشمقلبمم ک نگم

حیفه انرژی حیف این تازگی ک تو این سن داری نیس ک داری ب خاطر ی ادم قدر نشناش هدرش میدی قدر خودتو نفس کشیدنتو قلب قشنگتو بدون

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم فقط میدونم انقد فشار رومه دیگه نمیکشمدهنمم تلخه تلخه دلم پیچ میخوره ارومم نمیشمقلبمم ک نگم

خودتو به خاطر یه بی لیاقت حیف نکن چقدر خوب شد که بی لیاقتیش بهت ثابت شد قبل اینکه جدی بشه رابطتتون

خالق یازان خطی خلایق پوزا بیلمز الله بیرینی قوزیا عالم ییخا بیلمز
از کجا میدونی نمیاد زمان بده

عجله ندارم

فقط میگم اگ این راه درمانمه کاش تا این یکی دو ساله اتفاق میافتاد من دارم با این پسر پودر میشم

عجله ندارم فقط میگم اگ این راه درمانمه کاش تا این یکی دو ساله اتفاق میافتاد من دارم با این پسر پودر ...

راه درمانت رها کردنه عزیزم رها کردن هر چیزی که ترو به این حال و روز میندازه

رابطمون عجیب بود مث مادر بهش وابسته بودم چندین سال و یهو رنگ عوض کرد شد شمر ذی الجوشن واس همین هضمش ...

میدونم سختته ولی رفته رفته این حس کمرنگ میشه برات امیدوارم به ارامش برسی

خودتو به خاطر یه بی لیاقت حیف نکن چقدر خوب شد که بی لیاقتیش بهت ثابت شد قبل اینکه جدی بشه رابطتتون

دارم میمیرم فعلا

بخدا تا توی این شرایط نباشین درک نمیکنید وگرنه منم از خدامه یکم ب خودم اهمیت بدم ازین حال درام

احساس میکنم تا صبح امروز دیگه میمیرم چون دو ساله ک هر چن وقت یبار چنین اتفاقایی پیش میاد ..دیگه نابود شدم

راه درمانت رها کردنه عزیزم رها کردن هر چیزی که ترو به این حال و روز میندازه

سخته بخدا

من الان درحال حاضر خواسته ام از خدا اینه ارامش بگیرم صبح فردا رو ببینم ب درساو کارام برسم تو این شهر غریب

دیگه انقد خسته ام ک حس میگنم الان بار اخره

و میمیرم

دارم میمیرم فعلابخدا تا توی این شرایط نباشین درک نمیکنید وگرنه منم از خدامه یکم ب خودم اهمیت بدم ازی ...

خودم الان تو شرایط بدیم ۷ سال با همه بدی های شوهرم ساختم تحمل کردم ولی خیانت کرد و پشیمونم نیس امشبم با ننش اومده انکار میکنه قضیه رو به سوی دیگه میبره و هار شده

خودم الان تو شرایط بدیم ۷ سال با همه بدی های شوهرم ساختم تحمل کردم ولی خیانت کرد و پشیمونم نیس امشبم ...

الهی بگردم این عوضی هم ب من خیانت کرد انکار هم میکرد میفهمم چی میگی ولی تو شرایطتت سخت تره متاهلی بلخره

دارم میمیرم فعلابخدا تا توی این شرایط نباشین درک نمیکنید وگرنه منم از خدامه یکم ب خودم اهمیت بدم ازی ...

یکم خودتو قوی کن به خودت بیا نمیگم اشک نریز بریز ولی برای یه بار تمومش کن بگو اون رف سراغ لیاقتش

دلیل جذابیت اون دختر روخودتگفتی

پسرا روادم حساب نمیکنه غرور داره

شخصیتش براش مهمه

برعکس توعزیزم

خودتونو نندازید زیر دست و پای این پسرا

اینا جز داغون کردنتون هیچکار دیگه ای بلد نیستند

دلیل جذابیت اون دختر روخودتگفتی پسرا روادم حساب نمیکنه غرور داره شخصیتش براش مهمه برعکس توعزیزم خودت ...

دقیقا دلیلش همونه

چون با منم همونطوزی بود البته ب من نخ داد در نهایت

ولی هنوز تو کف اون مونده

دلیل جذابیت اون دختر روخودتگفتی پسرا روادم حساب نمیکنه غرور داره شخصیتش براش مهمه برعکس توعزیزم خودت ...

عزیزم من تجربه اولم بود چمیدونستم بعد اینهمه سال اینطوری میشه پس همه چطوری عاشق میشن ازدواج میگنن