2777
2789

این آقا رو زمان دلنشگاه دورادور میدیدم بعد مدت ها گفتم بزار از اینستا فالوش کنم شاید یه راه ارتباطی باشه ( من چن وقتی میشه کسی رو تو زندگیم راه نمیدم ) ولی واقعا از این خوشم اومده استوری اینا میزارم هیچ حرکتی نمیزنه امروز استوری کرده بود ک دیگ کم کم این حد از تنهایی ک دارم لذت میبرم داره ترسناک میشع من لایک کردم من چن بار لایکش کردم اون کاری نکرده من واقعا خیلی خوشم اومده ازش و دختری هم نیستم ک تا پسر حرکتی نزده بپرم دایرکتش چیکار کنم اون خوشش بیاد ازم ظاهرم اینا هم خوبه ها

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین میتونی بهش پیام بدی اگه اوکی بود که هیچی اگه نه بعدش میتونی بگی جرعت حقیقت بود از بین فالوورام ...

بابا نهههههه نمیخوام اصلا پسرا همینجوریش هم هوایی هستن من میخوام یکار کنم نظر اون جلب بشه بیاذ ذایرکتم من چن بار استوری هاشو لایک کردم اون اصن حرکتی نزده خدایااااااا