2777
2789
عنوان

گرمی

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 45 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من مثل اون نیستم خب

منم اول تو رابطه خیلی سرد بودم شوهرم فوق العاده گرم ولی یه کاری کرد الان من از اون هات ترم  

عاشقم بمون همیشه$باورم همیشگی شه$فرق بودو نبودت $فرق مرگو زندگی شه
چطوری ببین مثلا من میخواستم باهاش سر یه موضوعی حرف بزنم اون بحث و منحرف میکرد  همیشه و تنها ا ...

اینارو که خودت متوجه نمیشی منم به عشقم شک دارم حتما قراره روانشناس بریم مشاوره قبل از ازدواج که با مصاحبه و تست هرچیزی باشه میفهمن اصلا به نظر من ازدواج بدون رفتن به مشاوره قبل ازدواج اشتباهه

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍
اینارو که خودت متوجه نمیشی منم به عشقم شک دارم حتما قراره روانشناس بریم مشاوره قبل از ازدواج که با م ...

افرین واقعا حرف عالی زدی.البته من یازده ساله ازدواج کردم و خدا رو شکر مشکلی ندارم ولی واقعا تو این زمونه حتما باید مشاوره قبل ازدواج برید.ان شاءالله که همه موفق باشن تو زندگیشون.

تمام زندگیم همسرم😘😘😘😘

من خودم رشتم روانشناسیه دوره مشاوره قبل از ازدواج رو هم گذروندم مدرکش رو گرفتم تست هاش و اجرا وتفسیرشون رو هم بلدم ولی خب ترجیح میدم برم پیش بهترین استادم این چیزا هرهزینه ای بدی میرزه مثلا کسی که شوهرش کنترل خشم نداره یا پارانوئید مشخص میشه خیلیا مثل فیلم ملی و راه های نرفته اش تازه بعد ازدواج میفهمن طرف مشکل داره

افرین واقعا حرف عالی زدی.البته من یازده ساله ازدواج کردم و خدا رو شکر مشکلی ندارم ولی واقعا تو این ز ...

خودم یه چیزایی میفهمم بخاطر رشتم ولی خب خیلی احتیاط لازمه بحث یه عمر زندگیه.

خوشبخت باشی گلم زندگیت هرروز شادتر ازدیروز شه😍😘😚😙😗😍

خودت چی هاتی یه مثل تاپیک بغلی coolهستی؟؟؟

من فکردم کسی گرمش شده اومدم راهکار بگیرم چون گرممه

گاهی خدا آنقدر صدایت را دوست دارد که سکوت میکند تا تو بارها بگوییخدای من...