2777
2789
عنوان

بخاطر آیفون قرض کنم

688 بازدید | 8 پست

پول آیفون ۱۶ رو دارم اما ۱۶ قدیمی شد ۱۷ آمد روش و اصلا دلم نمیخواد گوشی قدیمی بخرم

الان ۲۰۰ میلیون کامل دارم ۱۰۰ کم دارم نمیدونم صبر کنم کار کنم ۱۰۰ جور کنم یا ۱۶ بخرم

البته ۳۰۰ داشتم ۱۰۰ قرض دادم طرف هنوز نداده

این مسخره بازیها چیه یعنی چی آیفون ۱۶ قدیمی شده؟ والا خوبه والاً چند ماه قبلش اومده خیلی هم قشنگتر از اون آیفون ۱۷ پرو مکس نارنجی بد ترکیب

لانگ دیستنس یعنی غرق شدن تو خیالِ آغوشت:) یعنی دور بودن تو رو ترجیح میدم به نزدیک بودن خیلیا:) یعنی قوی موندن برای روزی که بالاخره فاصله تموم می‌شه...یعنی دوست دارم حتی از راه دور"M"🤍💍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر پولداری بخر نداری نخر

چقدر بدم میاد ببخشید از اینا که پول ندارن ولی توقع دارن همه چی لاکچری گرون داشته باشن میوفتن تو قرض

ایفون ۱۷ هم برای کساییکه تولید محتوا میکنن و سروکار با گوشی دارن بدرد میخوره نه همه

من خودم هم خودم هم شوهرم پول داریم به قدری که گوشی مدل بالا بگیرم ولی همون سامسونگ دستمه شوهرمم خودش ۱۶ پرو مکس داره برای عکاسی از مال اون استفاده میکنیم

من جات بودم نمیگرفتم

همسر یه تتوارتیستم