__فیونا__ مدیر استارتر عضویت: 1404/07/20 تعداد پست: 866 عنوان مهمان شدن دانشگاه بیاااین😢😢 142 بازدید | 12 پست کسی و دیدین مهمان بشه دانشگاه علوم پزشكي بعد میتونی فقط درخواست مهمان بدی به شهری که خانواده سکونت دارن درسته؟جواب بدین توروخدا باید تورو پیدا کنم شاید هنوزم دیر نیست💚 1404/10/06 | 01:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شاعرگمنام عضویت: 1404/03/22 تعداد پست: 3254 چند نوع مهمانی داریم دائم موقت مهمانی موقت فک کنم دو ترمه و ممکنه بشه تمدیدش کرد اگه جز معدل الف باشی و مهمانی دائم هست که شرایطش سخته بله فک کنم بشه بسته به دانشگاه مبدا و مقصد داره
__فیونا__ مدیر استارتر عضویت: 1404/07/20 تعداد پست: 866 چند نوع مهمانی داریم دائم موقت مهمانی موقت فک کنم دو ترمه و ممکنه بشه تمدیدش کرد اگه جز معدل الف باش ... مرسی عزیزم دانشگاه بابل میخوام ایشالا قبول کنن🥲 باید تورو پیدا کنم شاید هنوزم دیر نیست💚
شاعرگمنام عضویت: 1404/03/22 تعداد پست: 3254 مرسی عزیزم دانشگاه بابل میخوام ایشالا قبول کنن🥲 قبول شدی؟؟؟؟
__فیونا__ مدیر استارتر عضویت: 1404/07/20 تعداد پست: 866 قبول شدی؟؟؟؟ نه جای دیگه قبول شدم ولی میخوام درخواست مهمان اونجارو بدم البته دو ترم باید بگذره باید تورو پیدا کنم شاید هنوزم دیر نیست💚
شاعرگمنام عضویت: 1404/03/22 تعداد پست: 3254 نه جای دیگه قبول شدم ولی میخوام درخواست مهمان اونجارو بدم البته دو ترم باید بگذره به به مبارک باشهههههه ایشالله به سلامتیشیرینی ما کو پس؟🥲
__فیونا__ مدیر استارتر عضویت: 1404/07/20 تعداد پست: 866 میشه بگی رشته ت چیه؟ بله پزشکی البته ورودی بهمنم باید تورو پیدا کنم شاید هنوزم دیر نیست💚
waratte عضویت: 1404/08/09 تعداد پست: 772 بله پزشکی البته ورودی بهمنم دوست پسر منم بابله انتقالی گرفته میری باهاش هم دانشکده میشی ولی منه خاک تو سر نه هعی ربطی به سوالت نداشت چون گفتی بابل توجهم جلب شد
__فیونا__ مدیر استارتر عضویت: 1404/07/20 تعداد پست: 866 دوست پسر منم بابله انتقالی گرفته میری باهاش هم دانشکده میشی ولی منه خاک تو سر نه هعی ربطی به سوالت ن ... عه چه جالب😂انشالله هرچی خیرهدعاکن برای منم موافقت کنن باید تورو پیدا کنم شاید هنوزم دیر نیست💚
waratte عضویت: 1404/08/09 تعداد پست: 772 عه چه جالب😂انشالله هرچی خیرهدعاکن برای منم موافقت کنن شرایطتت چیه؟کفالت که فکر کنم فقط واسه پسراست سهمیه ای چیزی داری؟ یا درست خیلی خوبه؟ آخه ترم یک مگه انتقالی میدن؟
__فیونا__ مدیر استارتر عضویت: 1404/07/20 تعداد پست: 866 شرایطتت چیه؟کفالت که فکر کنم فقط واسه پسراست سهمیه ای چیزی داری؟ یا درست خیلی خوبه؟ آخه ترم یک مگه ا ... نه ترم یک نمیدن. ترم سه یا چهار میخوام اینکارو کنمسهمیه ندارم کاش داشتم پشت کنکور نمیموندم باید تورو پیدا کنم شاید هنوزم دیر نیست💚
waratte عضویت: 1404/08/09 تعداد پست: 772 نه ترم یک نمیدن. ترم سه یا چهار میخوام اینکارو کنمسهمیه ندارم کاش داشتم پشت کنکور نمیموندم بعد اون وقت اگه داشتی موقع اینترنی میزد سهمیه داری رو کارتت بابل فکر کنم خوب انتقالی بده حالا به این یار بی وفای ما که داد البته این درسش خیلی خوب بود مقاله اینا اگه خوب بنویسی بهت انتقالی میدن فکر کنم