2777
2789
عنوان

ازدواج دوم

139 بازدید | 12 پست

سلام دوستان من توعقدجداشدم ودلیل جداییم عدم داشتن هییییچ رابطه جنسی وعاطفی با شوهرم بود.ینی من درکل توی ازدواجم هیچیو تجربه نکردم(میگم هیچی ینی حتی دریغ از یه بوسهو کلا جداازهم میخوابیدیم)و دیگه داشتم مریض میشدم که خونوادم طلاقموگرفتن و علی رغم تلاشهایی که برای درمان طرفم داشتم امااون نخواست که درمان بشه ومجبووربه جدایی شدم.شهرمون کوچیکه و هییییچ کس نمیدونه ماچراجداشدیم چون ما آبروداری کردیم وگفتیم پسره مشکلش دست خودش نبوده وقسمت این بوده...الان یه خواستگار دارم که پسرمجرده و خواهان ازدواج بادخترباحجب و حیاهستن وخانواده اش راضین امامن میترسم که بهش جواب مثبت بدم چون ازطرفی میترسم بهم سرکوفت بزنن و منت کنن بابت طلاقم ازین طرفم میگم پسره خودش مجرده منودرک نمیکنه و قدر زندگی رو نمیدونه،ازین طرفم مردم کهنمیدونن من چرا جدا شدم می ترسم به چشم وزبون مردم بیفتم و زندگی با پسرخونه هم بهم بخوره چون توشهرمون زیاد پیش اومده که ازدواج دوم با پسرخونه حتی با وجود بچههم دچارمشکل شده بسکه مردم تنگ نظرن و معتقدم پسرخونه فقط یه اسمه که روی طرفه و این اسم فقط برای مردمه.

نظرتونو بگین دوستان راهنماییم کنین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی خوبه بنظرم با کسی ازدواج کنی که ازدواج نکرده اولا ک دوما ممکنه حتی با کسی کمثلا ازدواج کرده هم ازدواج با طلاق ختم بشه و سوما لطفاً اینقدر درگیر حرف مردم نباش ببین اولا خدا چی میگه دوما دلت چی میگه اگه با پسر مطلقه هم ازدواج کنی ممکنه همین ترسات عملی بشه پس اصلا نترس بنظرم بهش حتی فکرم نکن با خدا اعتماد کن و برو جلو دست خودت نبوده که سرنوشتت

وااا دوتا ازنزذیکام تو سن کم ازدواج کردن ۵ سالم عقد و زندگیشون بود ولی جداشدن و الان جفتشوم با پسر م ...

چ ربطی داره میگی ت عقد جدا شدم نرفتی ک سر خونه زندگیت چ فرقی با اون میکنی ااالان؟! 😶

وااا دوتا ازنزذیکام تو سن کم ازدواج کردن ۵ سالم عقد و زندگیشون بود ولی جداشدن و الان جفتشوم با پسر م ...

جفتشون پسر مجرد ازدواج کردن پسره همجنسگرا بود یعنی

من نی نی یار نیستم تگ نکنید منو 

بستگی داره درست انتخاب کنی همه شرایط رو بسنجی تصمیم هیجانی نگیری اگر اذواجی دیدم ک طرف مجرد و خانم متاهل بود از همسایه هامون خیلی هم خوشبخت شدن اون یکی دختر همسایه مون اذواج خوبی نداشت منجر ب طلاق شددر صورتی ک اذواج عاشقانه داشتن یا یکی از آشناها با وجود دو تا بچه با آقای مجرد اذواج کرد و چندین ساله خوشبخت هستن و ۴ تا پسر از این آقا داره و صاحب نوه و عروسم هم شدن هنوزم عاشق هم هستن

دوستان شهرماخیلی کوچیکه ویه دختروقتی حتی توی عقدهم جدا میشه انگاریه چیزی ازش کم شده.من تابحال هرچی خواستگار داشتم بچه داشتن و فقط یکی دومورد بدون بچه بودن که مورد تایید نبودن،باورکنین توشهرماوقتی یه مطلقه با پسرمجردازدواج میکنه اینقدر میگن که شانس داشت و خوشبخت شد و بالاخره نصیب کی شد و...که بقول ما زندگی رو از بینی طرف درمیارن در نهایت دوباره زندگیش به مشکل میخوره وچیزی به خودش نمیبینه مخصوصا اگه اون پسر تحصیل کرده هم باشه و وضع مالی شونم بدنباشه