2777
2789
عنوان

بیاین بخندیم😂😂😂😂😂😂

235 بازدید | 31 پست

امروز یه جک شنیدم خیلی خندیدم بگم شما هم بخندین     به خودم میگفتم اگه سه عضو بدنم روز قیامت گه نخورن منم بهشتی میشم😂😂😂😂😂😂😂😂😂😉

من ، معـــــــــلم هستم زندگی پشت نگاهم جاریست سرزمین کلمات تحت فرمان منست قصر پنهان منست قاصدک های لبانم هرروز سبزه ی نام خدا را به جهان می بخشد من معلم هستم هر شب از آینه ها می پرسم به کدامین شیوه ؟ وسعت یاد خدا را بکشانم به کلاس ؟ بچه ها را ببرم تا لب دریاچه ی عشق ؟ غرق دریای تفکر بکنم ؟ من معلم هستم درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است من معــــــــــــــلم هستم💐💐💐

شما هم یه جک کوتاه بگید بخندیم

من ، معـــــــــلم هستم زندگی پشت نگاهم جاریست سرزمین کلمات تحت فرمان منست قصر پنهان منست قاصدک های لبانم هرروز سبزه ی نام خدا را به جهان می بخشد من معلم هستم هر شب از آینه ها می پرسم به کدامین شیوه ؟ وسعت یاد خدا را بکشانم به کلاس ؟ بچه ها را ببرم تا لب دریاچه ی عشق ؟ غرق دریای تفکر بکنم ؟ من معلم هستم درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است من معــــــــــــــلم هستم💐💐💐

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این جک بود الان?😐

تقدیم ب دختر نازم😜                                                                     💖 اصفهان با آن همه وسعت شده نصف جهان!                   چند وجب داری,ولی کل جهانم گشته ای💖

ههییییی هیییی هوووووو هووووهاااا هااا هاااا ....🤣🤣🤣.😂😂😂😂خوبه یا بازم بخندم؟

الهی فرمون زندگی مو دادم ب دستت ...تو برام بساز تو بسازی قشنگتره   خدایا خودت مواظب پسرام و همسرم باش😍😘

به خداوندی خدا اگه ماه را درست چپم و خورشید را در دست راستم قرار دهند سروش را نصب نخواهم کرد حالا هی فی لتر کن هی فی لتر کن آخرش به کجا میرسی هان

همسرم فرشادم 👨‍ دخترکم سلینم 👸 عاشق دوتاتونم 👈👨👸‌👉 دوست دارم سه تامون رو👈👨‍👩‍👧👉

هاهاها،،،

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
اول اون سه عضو رو نام ببر 

😂😂😂😂😂😂😂😂😂

این جوک نبود  دروغ شاخدار بود😐

خب این جکش بود دیگه