2777
2789
عنوان

کنکور 1405

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 43 پست
وقتی میخوای شروع کنی اصلا نباید به این فکر کنی که نشه چی خودت میگی پشت کنکوری یعنی صفر صفر نیستی بال ...

هدف دارم

توی این مدت هم خوندم ولی مستمر نمونده ولکردنمم بخاطر استرسه فکر میکنم نمیشه

از مشاور متنفرم ولی میگن میتونه راهنمایت کنه

مشاور بگیرم ؟

خودت رشتت چیه ؟

بنظرت مشاور بگیرم ؟؟؟

نیگا هیچ کس بهتر از خودت نمیتونه کمک کنه حتی برای برنامه ریزی درسی هم هر دانش آموزی بهتر میتونه برای خودش برنامه بنویسه چون خودش رو می شناسه از نقاط قوت و ضعفش با خبره ولی اگه مشاور هم میخوای بگیری ترجیحا حضوری بگیر و مشاورت پیگیر باشه هاااا مثل مشاور من نباشه مشاور من تا به چیزی برایش میفرستادم روز بعد نگاه میکرد پیگیر نبود خیلی وقت نمیگذاشت حتی برای برنامه ریزی هم بهش میگفتم مثلا این درس رو تایم بیشتر بذار اصلا گوش نمیداد بعد دیدم اصلا به درد من نمیخوره لغوش کردم

.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هدف دارمتوی این مدت هم خوندم ولی مستمر نمونده ولکردنمم بخاطر استرسه فکر میکنم نمیشه از مشاور متنفرم ...

من دانشجو ام عزیزم

مشاور میگم دیگه مشاور بهترین مشاور خودتی اول از همه مشاور دانشجو هم نگیر اینا پیگیر نیستن خیلی ... یکی رو بگیر که واقعا دلسوز باشه

.

من دانشجو ام عزیزم مشاور میگم دیگه مشاور بهترین مشاور خودتی اول از همه مشاور دانشجو هم نگیر اینا پیگ ...

آها موفق باشیییی

در کل اوکی نیستم با مشاور 🥲

به نظرم اره بزن ولی خب اراده فولادی میخواد ها از الان قشنننگ بخون آزمون آزمایشی هم شرکت میکنی ؟؟؟

ببیننننن نمیدونم درسارو کی تموم کنم

بنظرت هر وقت تموم شد برم سراغ مباحث بعدی یا

مثلا تایم بزارم برای هر مبحثی یک هفته ؟؟؟

نههههه بابا میخاستم دی شرکت کنم که به برنامه راهبردی دی نمیرسم

ببیننننن نمیدونم درسارو کی تموم کنم بنظرت هر وقت تموم شد برم سراغ مباحث بعدی یا مثلا تایم بزارم برای ...

آزمون آزمایشی حتما شرکت کن همین قلمچی رو برای ۲۶ دی ثبت نام کن چون جمع بندی نیمسال اول هست و میتونی خودت رو برسونی ،براچی نششششع منو دیوونه نکن دختر

از الان تا ۲۶ دی سه هفته وقته سهههه هفته تو از الان داری میگی نمیشه

چرا همش میگی نمیشه و نمیتونم ؟ ذهنیتت رو درست کن

حتی من میگم تو این سه هفته تو فول فول هم یاد نداشته باشی میری سر جلسه حداقل بیست سی درصد که میزنی مهم اینکه تو جمع میکنی نیمسال یکو

خودت رو موظف کن حتما همه آزمون هاش رو بری مثلا من تراز هام سال دوازدهم بالا هفت هزار بود یه تایمی تو فرجه من مریض شدم شدید مطمئن بودم برم گند میزنم واقعا هم نخونده بودم ولی گفتم میرم بهتر از نرفتنه رفتم ترازم شد ۴۸۰۰ درسته خیلی داغونه ولی باز حالم خوب بود غیبت نکردم

حتما ثبت نام کنی بری بدی آزمون رو خودت رو برسون ...

.

آزمون آزمایشی حتما شرکت کن همین قلمچی رو برای ۲۶ دی ثبت نام کن چون جمع بندی نیمسال اول هست و میتونی ...

باشهههههههه مرسی 🥲❤️

الان رشتت چیه ؟

راستی جواب اون یکی سوال که چجوری بخونم رو هم بده با تشکر 🥲

باشهههههههه مرسی 🥲❤️الان رشتت چیه ؟راستی جواب اون یکی سوال که چجوری بخونم رو هم بده با تشکر 🥲

به نظرم طبق بودجه بندی کانون پیش بری اوکیه ...

اینطوری نباشه که تو یک هفته فقط یک درس بخونی نه،در روز حداقل سه تارو داشته باش

من دانشجو داروسازی مشهد هستم

.

به نظرم طبق بودجه بندی کانون پیش بری اوکیه ...اینطوری نباشه که تو یک هفته فقط یک درس بخونی نه،در روز ...

آها بازم مرسی

آفرین دمتتت گرم ❤️

ترم چند ؟ از کی شروع کردی ؟