2777
2789
عنوان

تجربه نگهداری از گربه فلج

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 41 پست
چرا گربه ها فلج میشن ؟ من توی فیلم ابد و یک روز دیدم دختره هفت تا گربه فلج را ازشون نگهداری میکرد با ...

اگه زود به دادشون برسی ممکنه خوب بشن ولی این طفلی رو دیر پیدا کردیم.دیگه نمیشه کاریش کرد.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوشوی می کشه روی زمین.اتفاقا خیلی هم شیطونه.دامپزشک پیشنهاد یوتانایز داد ولی من وجدانم قبول نمی کنه ...

ینفرو دیدم گربه اش فلج بود براش ویلچر گذاشته بودن😂خیلی بانمک بود ،دستاش سالم بود پاهاش رو ویلچرو چرخ بود ،اونقدرم نمکی و خوشگل بود،اگ میتونی اینکارو کن راحت راه میره

بله ولی من نمی تونم اصلا

هرجور صلاح میدونید

نگهداری اینا سخته

چون تو یکی از پیج ها چند وقت پیش یه حیوان معلولی بود کلی آدم گفتن یوتا نکن گناه داره ما نگه میداریم

خلاصه گلریزان کردن چند جراحی و دارو و فیزیوتراپی و واکسن و کلی سرم تراپی و رفت و آمد و پیگیری آخرش هیچکس نتونست طولانی مدت نگهش داره بعد کلی هزینه و زحمت یوتاش کردن

اگر همون اول میکردن نه اون حیوان اونقدر اذیت میشد نه اینهمه پول هدر نمیرفت و هزینه ی کارهای مفیدترین برا حیوانات میشد

هرجور صلاح میدونیدنگهداری اینا سختهچون تو یکی از پیج ها چند وقت پیش یه حیوان معلولی بود کلی آدم گفتن ...

ن عزیزم.اینو خودم نگهداری می کنم ازش.۴تا گربه دارم اینم باهاشون هست.فقط نگهداری بیشتری میخواد.هزینه و همه چیزش با خودمه.تا جایی که خودش عمر کنه نگهش میدارم.سوگولی گربه هامه.

عزیزم برا بی اختیاری ادرار و مدفوع پوشکش میکنی؟سختت نیست شستن پی پی ؟

اره.پوشکه.نه اصلا.منخیلی به حیوانات علاقه دارم.بچه هم ندارم.اینو مثل بچه نگهداری می کنم.خیلی به انرژی حیوانات معتقدم.