eli۸۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 706 عنوان تاحالا حس کردید خدا نمیبینتتون 70 بازدید | 13 پست شده ؟ الناز زندگی کن. ۱-لطفا گزارش نزن منو ۲- آقا لطفا به من درخواست نده ..... هستی اگه بدی ۳- اگه مسخرس تاپیکم برو بیرون۵- من دارم میرم دیگه - دعام کنید اون رشته روبیارم 1404/10/06 | 00:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
eli۸۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 706 اره بابا کلا فک کنم منو از لیست بنده هاش انداخته بیرون منو بلاک کرده الناز زندگی کن. ۱-لطفا گزارش نزن منو ۲- آقا لطفا به من درخواست نده ..... هستی اگه بدی ۳- اگه مسخرس تاپیکم برو بیرون۵- من دارم میرم دیگه - دعام کنید اون رشته روبیارم
eli۸۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 706 شده ولی ی جا بیشتر از همیشه حس کردم هوامو داره منم شده یه جوری نجات داده پرام ریختهولی خیلی وقته انکار دوسم نداره دیگه الناز زندگی کن. ۱-لطفا گزارش نزن منو ۲- آقا لطفا به من درخواست نده ..... هستی اگه بدی ۳- اگه مسخرس تاپیکم برو بیرون۵- من دارم میرم دیگه - دعام کنید اون رشته روبیارم
oaksoaplqqqsx عضویت: 1403/11/26 تعداد پست: 61 منو بلاک کرده اره واقعادرکل اصلا نمیدونم منو میبینه یا نه بعضی وقتا احساس میکنم دروغه همش ساخته ذهنه کلا کافیه یه کار خلاف کنم فقط اون موقع منو میبینه
eli۸۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 706 اره واقعادرکل اصلا نمیدونم منو میبینه یا نه بعضی وقتا احساس میکنم دروغه همش ساخته ذهنه کلا کافیه یه ... منمهرموقع یه چیزی میگم که کفر باشه یا یه ذره غلط برم قشنگ یه جوری گوشمو میپیچونه به گوه خوردن میفتم الناز زندگی کن. ۱-لطفا گزارش نزن منو ۲- آقا لطفا به من درخواست نده ..... هستی اگه بدی ۳- اگه مسخرس تاپیکم برو بیرون۵- من دارم میرم دیگه - دعام کنید اون رشته روبیارم
oaksoaplqqqsx عضویت: 1403/11/26 تعداد پست: 61 منمهرموقع یه چیزی میگم که کفر باشه یا یه ذره غلط برم قشنگ یه جوری گوشمو میپیچونه به گوه خوردن میفتم دقیقا چند سالته؟؟۰
eli۸۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 706 دقیقا چند سالته؟؟۰ امسال مبرم تو بیست ویک الناز زندگی کن. ۱-لطفا گزارش نزن منو ۲- آقا لطفا به من درخواست نده ..... هستی اگه بدی ۳- اگه مسخرس تاپیکم برو بیرون۵- من دارم میرم دیگه - دعام کنید اون رشته روبیارم
oaksoaplqqqsx عضویت: 1403/11/26 تعداد پست: 61 [QUOTE=405056946]امسال مبرم تو بیست ویک[/QUOTعه منم ۱۵😂
eli۸۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 706 [QUOTE=405056946]امسال مبرم تو بیست ویک[/QUOTعه منم ۱۵😂 😂کوچولو الناز زندگی کن. ۱-لطفا گزارش نزن منو ۲- آقا لطفا به من درخواست نده ..... هستی اگه بدی ۳- اگه مسخرس تاپیکم برو بیرون۵- من دارم میرم دیگه - دعام کنید اون رشته روبیارم