2777
2789
عنوان

انقد گریه کردم نفسم بالا نمیاد😭

198 بازدید | 7 پست

واسه کنکور همش گفتم از فردا میخونم و رسیدیم به دی پارسالم همینکارو کردم خاک ت سرم حالا دوروزه شروع کردم ولی همش میگم دیره خیلی دیره امیدی داشته باشم؟😭😭😭تجربیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره عزیزم یکسره بخون استرسم نداشته باش ان شاء الله عالی میدی

من موقع صحبت کردن به اسم کاربری ها دقت نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک سر مسئله ای اختلاف نظر‌ و بحث داشتیم و تو تاپیک دیگه باهات  گفتم و خندیدم نگو خل و دیوونه است 🫠😁 برای مامان شدنم صلوات بفرستید ممنونم قشنگا✨🍀

تلاشتو بکن به خودت استرس نده حتما قبول میشی شک نکن مهماین نیست که دیر شروع کردی خودتو سرزنش نکن مهم اینه میخای قبول شی

توجه   ب ولله کاربر اقام https://uploadkon.ir/uploads/0fb801_25hayedeh-bia-bargard-music-irani-com-.mp3هرقلبی قاتلش را دوستت دارد،،،،هرچه بیشتر ادما رو شناختم ،فهمیدم با بعضیا نباید خودت باشی ،باید خودش باشی،،،ب یجایی میرسی ک دیگ،ن کسی رو دوست خودت میدونی و ن کسی رو دشمنت ،همه غریبه هایی هستن ک،خاطرهای خوب یا بد برات میسازن و میرن،،،،

امید داشته باش، مطمعن باش تو میتونی و یه کاری کن، ازین اشتباهت درس بگیر، درس بکیر که بعدن همه کارا رو سر وقت انجام بدی، درضمن، هیچ جای نکرانی نیست، تاوقتی به خودت باور داشته باش یهمه چی خوبه، پس گریه نکن و ناراحتم نباش 🤧😌

کسیو میشناسید که از دی شروع کرده باشه و قبول شده باشه😭

مگه میشه نباشه مهم ارادست قشنگ بخون تا بخودت بیای می بینی تموم شده

من موقع صحبت کردن به اسم کاربری ها دقت نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک سر مسئله ای اختلاف نظر‌ و بحث داشتیم و تو تاپیک دیگه باهات  گفتم و خندیدم نگو خل و دیوونه است 🫠😁 برای مامان شدنم صلوات بفرستید ممنونم قشنگا✨🍀